Kaip pasirinkti vibratorių?

Kaip pasirinkti vibratorių?

Jeigu lovos žaidimai jums pasidarė per daug paprasti ir nuobodūs, tokiu atveju reikia ieškoti būdų galinčių padėti bent kiek paįvairinti seksualinius žaidimus. Prezervatyvai.net teikia plačią įvairiausių sekso gaminių pasiūlą. Nuo padidinta malonumą teikiančių prezervatyvų iki vibratorių, kuriuos išbando ne tik moterys, tačiau ir vyrai bei poros (pvz. poroms skirtas We-Vibe Chorus vibratorius). Svarbiausia žinoti – koks vibratorius yra geriausias ir kaip atrasti tokį, koks jums tiktų labiausiai.

Mūsų sekso prekių parduotuvė siūlo platų vibratorių pasirinkimą kiekvienam pagal poreikius. Pateikiame kriterijus, kuriais remiantis rekomenduojame ieškoti Jums labiausiai tinkamo sekso žaisliuko.

KAINA. Daugeliui žmonių tai vienas iš prioritetinių veiksnių, kuris nulemia, kokio tipo prietaisą pirksite. Kadangi galima atrasti labai daug internetinių prekybos vietų – rekomenduojame su kainoraščiais susipažinti internete. Niekur nereikia eiti iš namų ir tuo pačiu nereikia justi diskomforto klausinėjant apie kainas. Svarbiausia nusistatykite, kokią pinigų sumą galite skirti vibratoriui ir už tokią kainą ieškokite.

FORMA. Vibratoriai gali skirtis ir savo forma. Kol vieni jų skirti tradiciniai masturbacijai, tuo tarpu kiti sukurti taip, kad pasiektų moters G tašką. Jeigu pirmą kartą perkate tokį prietaisą ir nežinote nuo kokio pradėti – tokiu atveju rekomenduojame pasikonsultuoti su profesionalais, kurie atsižvelgdami į jūsų poreikius gali pasiūlyti geriausiai tinkantį daiktą.

SPALVA. Vibratoriai skiriasi ir savo spalvos pasirinkimu. Kol vienos moterys labiau nori tokio, kuris primena tradicinį penį, tuo tarpu kitos ieško ryškių spalvų ar net blizgančių vibratorių. Viskas remiasi į kiekvienos moters ar poros norus bei poreikius.

KAM SKIRTAS. Daugelis mano, kad vibratorius dažniausiai perka vienišos moterys, kurio nori kiek save pralinksminti. Tačiau tai nėra visiškai tiesa. Pirmiausia, vibratorius perka ir vyrai, o tai tikrai nereiškia, kad jie turi homoseksualumo apraiškų. Taip pat vibratoriai skirti ir homoseksualioms poroms. Yra atskirai tam gaminami. Jie padengti lubrikantu, kad geriau slystu.

VIBRACIJA. Pats žodis vibratorius išduoda, kad prietaisas vibruoja, tai yra – juda. Tiesa, galima pasirinkti ir tokių vibratorių, kurie neskleidžia jokių virpesių. Moterys pirmą vibratorių dažniausiai perka paprastą, o vėliau jau įsidrąsina išbandyti kiek kitokius variantus.

DYDIS. Žinoma, vibratoriai skiriasi ir savo dydžiais. Jeigu perkate patį pirmą savo gyvenime, tokiu atveju rekomenduojame pirkti standartinio dydžio. Nereikia nei per didelio, nei per plataus. Pradžioje tokiu naudotis gali būti labai nemalonu.

AKUSTIKA. Daugelis nejaukiai jaučiasi, kai vibratorius skleidžia kokį nors garsą. Tuomet trukdo, kad naudojamas kažkoks medicininis įrankis. Tiesa, dažniausiai visi elektriniai vibratoriai bent jau šiek tiek garsą skleidžia, taigi jeigu jums tai kelia diskomfortą – tokiu atveju rekomenduojame pirkti vibratorių be vibracijos.

PAVIRŠIUS. Vibratoriaus paviršius gali būti ne lygus, tačiau dygsniuotas ir panašiai. Dažniausiai tokius renkasi jau patyrusios moterys. Pirmą kartą perkant vibratorių rekomenduojame kuo paprastesnį.

Vibratoriai gali kur kas paįvairinti intymų, lytinį gyvenimą. Siekiant atrasti tokį, kuris jums tikrai suteiktų malonumą, o ne diskomfortą – rekomenduoti pasikonsultuoti su profesionalais, kurie gali patarti bei rekomenduoti.

Vibra Lotus Authentic - šis 17,8 cm ilgio vibratorius akį patraukia savo realistiška išvaizda - lenkta galvutė, ry&scar...
Satisfyer Big Heat - jausmingas, aukštos kokybės vibratorius, stimuliuojantis G-tašką. Puikus sekso žaisliukas idealiai tinkan...
Toyz4Lovers Real Rapture Vibrating Dong Chaos vibratorius - itin tikroviškas, vibruojantis, turi visas funkcijas, kurios teikia ...
Satisfyer Curvy Trinity 1 - sekso žaisliukas veikiantis kaip oro impulsų stimuliatorius, G taško vibratorius, bei gali būti naudojama...
B Swish Bgood Classic - šis meilės žaisliukas suteiks jums didžiulį malonumą, juo galėsite naudotis ir vonioje, jis atsparus vandeniu...
Lelo Bruno - aukščiausios kokybės prostatos masažuoklis, skirtas vyrams, kurie ieško didesnio intymumo patyrimo. Išskir...