Seksas tryse ir grupinis: įprastos klaidos ir kaip jų išvengti?

Seksas tryse ir grupinis: įprastos klaidos ir kaip jų išvengti?

Seksas trise ar net grupinis seksas – gana dažna fantazija, kurią išdrįsta įgyvendinti anaiptol ne visi. Jei su savo partneriu karts nuo karto pasvarstote apie tokią idėją, tai gali tapti tikrai smagiu nuotykiu ir net sustiprinti tarpusavio ryšį. Vis dėlto, svarbu atminti, kad tokia patirtis yra priimtina anaiptol ne kiekvienam, todėl tam svarbu tinkamai pasiruošti. Jei galvoje jau kurį laiką kirba mintis išbandyti seksą ne tik su savo partneriu, bet taip pat ir su trečiu asmeniu ar dar daugiau žmonių, naudinga žinoti, kokios yra dažniausios klaidos, ir kaip tam tinkamai pasiruošti. Tikimės, kad žemiau pateikti patarimai padės jums išvengti galimų nesusipratimų.

Seksas trise

Jei vis pasvarstote apie galimybę pasimėgauti šia patirtimi, reikėtų vengti šių įprastų klaidų:

  • Komunikacijos stoka: deja, gana dažnai į šią patirtį neriama stačia galva, ir partneriai nė nebando išsiaiškinti, kodėl to   norisi. Psichologai teigia, kad įvardijimas, kodėl to norite, yra tiesiog nepaprastai svarbus. Daugiausiai problemų gali kilti tada, kai seksas trise pasirenkamas tada, kai vienas iš partnerių nėra patenkintas lytiniu gyvenimu. Tokiu atveju kyla noras išbandyti seksą su dar vienu asmeniu, tačiau antroji pusė tarsi atsiduria antrame plane. Jei nuoširdžiai pasikalbėsite su savo partneriu ir pasidalinsite savo lūkesčiais, galbūt paaiškės, kad vienam iš jūsų paprasčiausiai norisi  išbandyti kažką naujo. Tokiu atveju pakurstyti aistrą gali padėti sekso žaislai, o trečio asmens miegamajame gali nė neprireikti.
  • Neįvertinama, ar nekils pavydo. Natūralu, kad kiekvienas mūsų bent šiek tiek pavydi savo partnerio, todėl prieš pasiryžtant seksui trise vertėtų gerai pagalvoti, kaip jausitės, kai jūsų partnerio aistrą kurstysite ne tik jūs, bet ir dar vienas asmuo. Jei jūs ar jūsų partneris yra labai pavydus, tikėtina, kad seksas trise nėra pati geriausia mintis.
  • Fantazijos neįvardijamos žodžiais: fantazijos gana dažnai skiriasi nuo realybės, o tada, kai jos yra įgyvendinamos, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokį įsivaizdavote. Kad taip nenutiktų, abu partneriai turėtų pakankamai vaizdžiai nupasakoti savo fantazijas: galėsite stebėti, ar tai padeda  pakurstyti aistrą, ar ją tik užgesina, taigi, bus paprasčiau nuspręsti, ar to tikrai norite. Taip pat gera mintis pasižiūrėti filmą suaugusiems ir įsitikinti, kad rodomi vaizdai tikrai kaitina atmosferą.
  • Pernelyg spontaniškas sprendimas: nors būtent spontaniškumas gana dažnais atvejais gali kaip reikiant įkaitinti atmosferą miegamajame, tačiau tuomet, jei norite išbandyti seksą trise, tai neturėtų būti pernelyg spontaniškas sprendimas.  Pagalvokite, kaip jausitės po visko, ir kaip tai paveiks jūsų santykius. Nepamirškite, kad tokie nuotykiai gali ne tik sustiprinti ryšį, bet taip pat ir smarkiai pakenkti santykiams. Įsitikinkite, kad seksą trise nori išbandyti abu partneriai, ir apsispręskite, ką norite pasikviesti – vyrą ar moterį. Dažnai nutinka taip kad vyras nori pasikviesti dar vieną moterį, o moteris – dar vieną vyrą, taigi, turėtumėte gerai pagalvoti, koks pasirinkimas būtų priimtiniausias jums abiem.
  • Netinkamo asmens pasirinkimas: nors gana dažnai pasirenkamas asmuo iš pažįstamos aplinkos, tačiau išbandę tokią patirtį neretai teigia, kad to reikėtų vengti. Vertėtų pagalvoti apie tai, kad vėliau jūs susitiksite kitoje aplinkoje, taigi, ateityje gali būti gana nejauku bendrauti. Vis dėlto, pažįstamo žmogaus pasirinkimas gali turėti ir privalumų: galbūt jūs visi jausitės drąsiau ir galėsite nesivaržydami aptarti savo lūkesčius. Jei vis dėlto pasirinksite nepažįstamą asmenį, prieš kviečiantis jį į miegamąjį vertėtų bent šiek tiek su juo pabendrauti ir įsitikinti, kad tarp jūsų yra trauka (pavyzdžiui, pirmiausia galite susitikti su juo bare ir išgerti po gėrimą).
  • Apsaugos priemonių nenaudojimas: net jei su savo antrąja puse nenaudojate apsaugos priemonių, pasikvietus trečią asmenį prezervatyvai yra daugiau nei rekomenduojami. Tai padeda išvengti ne tik nepageidaujamo nėštumo, bet taip pat ir lytiškai plintančių ligų.
  • Svarbių detalių neaptarimas: dar vienas svarbus dalykas, apie kurį dažnai pamirštama, yra saugos žodis, kuris reiškia, kad reikia viską nutraukti. Kaip jau minėta anksčiau, fantazijos neretai prasilenkia su realybe, todėl veiksmo metu vienas iš partnerių gali pasijusti blogai. Kad tai nepakenktų santykiams, dar iš anksto vertėtų nutarti dėl saugos žodžio, kurį ištarus viskas turėtų būti nedelsiant užbaigiama.

Grupinis seksas

Grupinis seksas labai išpopuliarėjo XX amžiaus paskutiniais dešimtmečiais, o šiandien tai jau nekelia didelės nuostabos. Kai poros nori išbandyti kažką naujo, kartais yra pasirenkamas grupinis seksas, kuris gali užtikrinti tikrai nuostabią patirtį. Vis dėlto, kad viskas vyktų sklandžiai, vertėtų vengti tam tikrų dažnai pasitaikančių klaidų:

  • Pasidavimas partnerio spaudimui: statistika rodo, kad apie grupinį seksą dažniau svajoja vyrai nei moterys, todėl prieš pasiryžtant tokiai neeilinei patirčiai pirmiausia reikėtų įvertinti, ar tai yra priimtina jums abiem. Jei tiesiog pasiduosite partnerio spaudimui, tikėtina, kad ši patirtis jums nė nepatiks, be to, tai gali pakenkti tarpusavio santykiams.
  • Per daug neaiškumo: kaip ir  seksui trise, grupiniam seksui taip pat reikia tinkamai pasiruošti. Tą padaryti bus kas paprasčiau, jei nuoširdžiai pasikalbėsite su savo antrąja puse. Vertėtų aptarti savo lūkesčius ir baimes: labai svarbu, kad vienas kitą išklausytumėte ir nebijotumėte pasidalinti savo mintimis.
  • Pernelyg skubotas sprendimas: pirmiausia pabandykite įsivaizduoti savo partnerį, besimylintį su kitu žmogumi, ir įvertinkite, kaip dėl to jaučiatės. Vienus žmones kaitina tokios fantazijos, o kitiems net sunku įsivaizduoti, kad tai gali tapti realybe. Jei apie tai galvodami nesijaučiate gerai, tikėtina, kad grupinis seksas – ne jums.
  • Baimė pasakyti „ne“: jei jūsų partneris tiesiog dega noru išbandyti grupinį seksą, tačiau jums ši mintis atrodo atgrasi, nespauskite savęs ir nebijokite pasakyti „ne“. Neįgyvendintos fantazijos, kurios jums nėra priimtinos, turės kur kas mažesnį poveikį santykiams nei darymas tai, kas jums nėra priimtina.
  • Lūkesčių neaptarimas: net ir tada, jei paaiškėja, kad grupinis seksas jums abiem yra priimtinas dalykas, jūsų ir jūsų partnerio lūkesčiai gali skirtis. Vertėtų detaliai aptarti, kaip viskas vyks, ir kuo mažiau vietos palikti spontaniškoms interpretacijoms. Kuo daugiau bus aiškumo, tuo mažiau bus nesusipratimų. Be to, jei būsite viską aptarę, galėsite labiau atsipalaiduoti ir pasimėgauti nauja patirtimi.
  • Pasirengimo stoka: jei nuspręsite išbandyti grupinį seksą, labai svarbu, kad tam būtų tinkamai pasirengta. Nepamirškite praktinės pusės: šios fantazijos įgyvendinimui  taip pat gali būti reikalingi prezervatyvai, lubrikantai, ir t.t. Kruopščiai viską apgalvokite ir nepamirškite praktinių detalių, kurios taip pat yra nepaprastai svarbios.
  • Pasirenkamas netinkamas grupinio sekso tipas: grupinis seksas gali būti kelių skirtingų tipų: pavyzdžiui, tai gali būti apsikeitimas  partneriais, lytinis aktas gali būti baigiamas tik su savo partneriu, seksas pasikeitus partneriais gali būti skirtinguose kambariuose arba stebint vieni kitus, ir t.t. Išsiaiškinkite, kokia fantazija labiausiai kaitina jūsų partnerio kraują, ir kartu galėsite priimti tinkamiausią sprendimą.
  • Pasirenkami netinkami partneriai: išsiaiškinkite, kokių partnerių norėtų jūsų partneris, ir įvertinkite, ar tai sutampa su jūsų norais. Prieš pradedant įgyvendinti savo fantazijas naudinga bent šiek tiek pabendrauti su pasirinktais partneriais.

Atminkite, kad sekso trise ar grupinio sekso turi norėti abu partneriai: kuo daugiau apie tai kalbėsitės apie savo lūkesčius, tuo didesnė tikimybė, kad viskas pavyks tikrai sklandžiai.

B Swish Bcute Classic - klasikinės formos vibratorius suteiksiantis neišdildomų pojūčių. Aukštos kokybės gaminys turintis regu...
Doc Johnson Classic Butt Plug Smooth Medium - klasikinis žaislas skirtas pradedantiesiems analiniam seksui. Lašo formos, idealiai tin...
COR rige A ejakuliacijos tabletės skirtos vidaus naudojimui, pašalinant problemą - ankstyvą ejakuliaciją. Jos idealios, jei yra skund...
ToyJoy Anal Play Finger Rimmer - analinių kaiščių rinkinys. Skaidrūs, trijų skirtingų dydžių, su kilpele pirštui. Anal Play Fi...
Svakom Robin masturbatorius - tai išskirtinio dizaino, aukštos kokybės ir pažangių technologijų žaislas, kuris suteiks Jums ne...
PDX Extender Pro Vibrating Pump - automatinė penio pompa ir maturbatorius du viename. Vibruojanti pompa-mastubatorius turi pažangią IST tech...