Afrodiziakai kaip maistas ar prieskoniai - produktai žadinantys aistrą

Afrodiziakai kaip maistas ar prieskoniai - produktai žadinantys aistrą

Daugeliui maistas-afrodiziakas siejasi su egzotika. Ar tik austrės arba ikrai, kartusis šokoladas gali sukelti aistrą? Tikrai ne. Mūsų šaldytuvuose yra daug ingredientų, kurie ne tik sveiki bei skanūs, tačiau ir gali suteikti vakarui daugiau aistros. Apie afrodiziako-maisto galimybes ir naudą kalba net medikai, tad poveikis – ne mitas.

 

Ar afrodiziakai tikrai veikia?

Afrodiziakai – graikų grožio deivės Afroditės pavadintos priemonės, komponentai, kurie gali padidinti lytinį potraukį. Afrodiziakai maistas – tai šokoladas, jūros gėrybės, šokoladas... Dėmesio verti ir afrodiziakai prieskoniai: petražolės, kmynai, cinamonas... Šiame straipsnyje pateiksime gana ilgą lytinį potraukį gerinančių maisto produktų sąrašą. Išbandykite, derinkite komponentus, gaminkite skaniausius patiekalus ir galbūt paprasta vakarienė baigsis kur kas aistringiau nei galvojote.

JAV psichologė dr. J. B. Swanson teigia, kad įrodymų, jog afrodiziakai tikrai veikia, yra mažai, tačiau tai tikrai nereiškia, jog poveikio – nėra. Jis tikrai yra, tik galbūt ne toks didelis kaip naudojant kitas stimuliacines priemones, pavyzdžiui, įvairius gelius. Visgi, nėra atlikta ir labai daug tyrimų, kurie galėtų paneigti arba įrodyti keliamą afrodiziakų poveikį žmogaus seksualiam gyvenimui, tad abejones kelia tikrai ne tik tai, kad maistas „galimai“ neveikia lytinės sistemos. Galbūt jis nebuvo labai detaliai ištirtas? 

Norint išbandyti maistą kaip afrodiziako priemones – svarbiausia yra vartoti juos geros kokybės, grynus. Venkite neaiškios kilmės miltelių, kurie parduodami turgeliuose, kurie nėra sertifikuoti, kuriuos dažniausiai siūloma įsigyti pigiau, tačiau nelegaliai. Dažnai kalbama apie mistines tokių miltelių galias, tačiau poveikis gali būti ne tik nedžiuginantis, tačiau net ir šalutinis, t.y. įvairios neaiškios priemonės gali neigiamai veikti žmogaus lytinį aktyvumą. Jau geriau suvalgyti skiltelę gryno šokolado ir žiūrėti, ar jis turi įtaką Jūsų lytiniam gyvenimui. Galiausiai, erotikai didinti išbandykite įvairius gelius, prezervatyvus, kurie stimuliuoja sekso metu, žaisliukus, kurie pabodus – įneš daugiau aistros.

 

Afrodiziakai – prieskoniai

Dažniausiai minimi afrodiziakai yra prieskonių kilmės. Kadangi prieskonių tėvynės dažniausiai yra šiltos šalys, kuriose saulės šviečia visus metus – dažnai tai ir skatina kalbėti apie prieskonius kaip apie priemones, kurios gali padidinti libido. Visgi, juk ne ką mažesnę įtaką daro ir pati paprasčiausia saulė, šiluma. 

Tiesa, verta išbandyti įvairius prieskonius, kurie dažnai siejami su aistra. Žinoma, kad nereikia jų valgyti dideliais kiekiais, apskritai, nereikia valgyti vienu. Tačiau jeigu svarstote, ar sriuboje geriau tiks krapai, ar bazilikas – galbūt verta rinktis tuos, kurie ne tik skanūs, tačiau ir turi poveikį Jūsų seksualiniam gyvenimui?

 

Anyžius

Anyžiaus, kaip afrodiziako, apibrėžimas, kilo dar senovės laikais, kuomet azijiečiai šį prieskonį naudojo potencijai gerinti ir seksualinėms vyro problemoms naikinti. Visgi, kadangi šio prieskonio skonis tikrai patinka ne kiekvienam, natūralu, kad ir mėgaujamasi tikrai juo ne kasdien.

O Lietuvoje šis prieskonis yra toks nepopuliarus, kad retas net nežino, kad toks apskritai egzistuoja. Visgi, jo nauda – akivaizdi ir tikrai ne tik seksualiniam gyvenimui. Net moksliškai yra įrodyta, kad anyžius stiprina imuninę sistemą. O tuo pačiu, jame esančios medžiagos stimuliuoja ir estrogeno gamybą. Pastarasis atsakingas už  lytinių liaukų veiklą, tad galiausiai teigiamai veikia ir žmogaus reprodukcinę sistemą. Moterims net siūloma gerti anyžiaus arbatas, kadangi jos gali padėti sumažinti PMS požymius, menstruacijų skausmus.

 

Bazilikas 

Lietuvoje bazilikai tikrai puikiai auga, tad ir turėti šio afrodiziako po ranka – verta visada. Dažnai šis prieskonis yra vadinamas aistros simboliu. Tinka bet kokiems patiekalams, kadangi skonis – universalus, svarbiausia, nėra per daug ryškus. Taip pat siūlome baziliką ne tik valgyti, tačiau ir uostyti. Kvapas gana intensyvus ir bus tik didesnis, jeigu baziliko lapeliai bus trinami tarp pirštų. O juk aromatas irgi labai svarbus erotikos „įrankis“.

 

Kalendra

Kalendra nėra labai populiarus prieskonis, tačiau tikrai vertingas. Juo galima pagardinti žuvies patiekalus, taip pat ir mėsos gaminius. Daugeliui kalendros kvapas yra gal kiek per aštrus, reikia normuoti į patiekalus dedamus kiekius. Sakoma, kad kalendros paskirtis yra padidinti aistrą. Ne veltui šis augalas labai dažnai yra  naudojamas eteriniuose aliejuose. Pastarieji taip pat gali sukurti aistringą atmosferą.

 

Karis

Aistringasis karis yra tobulas daugelio patiekalų „palydovas“. Tai yra tikras prieskonių harmonijos mišinys, kadangi užteka tik jo, kad bet koks patiekalas taptų išraiškingas. Plačiai naudojamas Indijoje ir jau senais laikais buvo pristatomas kaip vienas geriausių pasirinkimų tokiu atveju, kai norisi brandžiame amžiuje išlikti lytiškai aktyviu. Tinka ir moterims ir vyrams, tad tiesiog kasdien vartokite karį, dėkite jo į patiekalus ir yra tikimybė, kad Jūsų poros seksualinis gyvenimas taps kur kas aistringesnis ir svarbiausia – dažnesnis. 

 

Pankolis

Pankolis labai dažnai yra rekomenduojamas tiems, kurie turi problemų su virškinimo sistema. Tiesiog reguliariai vartojant – galima palengvinti tuštinimąsi. Visi, tai yra geras pasirinkimas ir tiems, kurie nori džiaugtis dažnesniu seksu, kadangi sakoma, kad pankolis skatina aistrą. Tiesa ar ne – teks spręsti Jums. O pankoliu siūlome gardinti žuvies patiekalus.

 

Imbieras 

Daugeliui žmonių imbieras yra vaistas. Dažniausiai naudojamas sergant peršalimo takų ligomis. Labai aštrus, tad gebus nugalėti įvairius virusus. Tuo pačiu ir padidinti žmogaus libido. Tropinis augalas gali būti auginamas ir Lietuvoje, tačiau reikės nemažai investicijų, kol bus sukuriamos tinkamos sąlygos, tad kur kas paprasčiau yra įsigyti šaknelę parduotuvėje. Juolab, kad daug ir jo ir nereikia. Imbierinė arbata su medumi – klasika. Ne tik kaip vaistas nuo peršalimo, tačiau ir kaip libido gerinanti priemonė.

 

Gvazdikėliai 

Nuostabi gėlė – ne tik graži, tačiau ir naudinga žmogaus organizmui. Gvazdikėlių pumpurai buvo naudojami jau senovės laikais, tad gerdami iš šio augalo pagamintą arbatą – galite įvertinti naudą, kuri buvo juntama jau prieš kelis tūkstančius metų. Tiesa, gvazdikėliai tinka ne tik arbatai, tačiau naudojami ir kaip prieskoniai, kurie pagardina įvairius patiekalus. Sakoma, kad jie didina libido. Tiesa tai ar ne – kiekvienas gali įsitikinti pats.

 

Okra 

Okra Lietuvoje nėra labai dažnas pasirinkimas, kartais net gali būti sunku rasti – kur jo galima įsigyti. Visgi, tinkamas tiems, kurie nori mėgautis didesne ir dažnesne aistra. Siūlome ja pagardinti mėsos gaminius.

 

Česnakas 

Šis aitrus prieskonis yra ne tik skanus, tačiau ir naudojamas kaip puikus vaistas. Svarbiausia jo savybė, kad pasižymi priešuždegiminiu poveikiu. Gali būti naudojamas ir kasdien, tinka daugeliui patiekalų. Svarbiausia nevalgyti vieno, kadangi jis dirgina skrandį.

 

Afrodiziakai – daržovės

Daržovės prie afrodiziakų yra priskiriamos rečiau. Galbūt todėl, kad skamba kiek nuobodžiai, jog valgydami burokėlius galite pajusti daugiau aistros. Juk dažniausiai iš afrodiziakų yra tikimasi kažko egzotiškesnio nei daržovė, kurią kiekvienas mūsų gali užsiauginti savo sode. Visgi, jeigu minimos tam tikros daržovės – reiškia, kad buvo atlikti įvairūs tyrimai, kurie leido pastebėti jų naudą žmogaus lytiniame gyvenime. Taigi, trumpas sąrašas – žemiau.

 

Burokėliai 

Burokėliai yra daugelio lietuvių daržuose. Atrodo, tokia paprasta ir taip lengvai auginama daržovė, tad tikrai net nesinorėtų tikėti, kad ji teigiamai veikia žmogaus seksualinį gyvenimą. Tačiau gali, tad siūlome kuo daugiau burokėlių įtraukti į savo kasdienę mitybą.

Burokėliuose taip pat yra gana mažai kalorijų, jie gali būti gardinti įvairiais aliejais, tačiau išlaikomos svarbiausios jų savybės. O kuo sveikiau maitinsitės, žinoma, tuo Jūsų seksualinis gyvenimas taip pat bus geresnis. Valgyti galima ne tik pačius burokėlius, tačiau ir jų lapus. Pastaruosiuose taip pat yra labai daug organizmui reikalingų medžiagų.

Galiausiai, mokslininkai patvirtina, kad burokėliai teigiamai veikia žmogaus lytinį gyvenimą. Sakoma, kad jie yra kur kas stipresnis afrodiziakas net nei austrės.

 

Avokadas 

Lietuvoje labai mėgstami yra avokadai. Nors juos retas augina pats, dažniausiai perkami, tačiau dėl skonio ir tuo pačiu teigiamų savybių, ši daržovė dažnai yra pasirenkama kasdien vietoj sviesto, puikiai tinka kaip salotų komponentas ir kitais atvejais, net vienas.

Avokadas labai dažnai yra pristatomas kaip pusryčių maistas, kadangi jis geba tarsi pažadinti organizmą, suaktyvinti jį. Jame yra labai daug maistinių medžiagų, kurios būtinos žmogaus organizmui: vitaminas A, sotieji riebalai, baltymai ir t.t. Kuo jis naudingas žmogaus seksualiniam gyvenimui? Pirmiausia tuo, kad yra praturtintas vitaminais, kurių taip reikia žmogui. O dažniausiai sveiki žmonės kur kas dažniau mėgaujasi seksu. Juk lytinis aktyvumas – tikras sportas ir tikrai ne kiekvienam jam turi jėgų.

 

Artišokas

Dar vienas Lietuvoje kiek rečiau pasirenkamas, tačiau tikrai Jūsų dėmesio yra vertas artišokas. Artišokas turi labai mažai kalorijų, tačiau yra gana sotus. Ne veltui labai mėgstamas vegetarų. Taip pat jame yra daug žmogaus organizmui reikalingų mikroelementų. Jie suteiks daugiau energijos, jėgų, kurių reikia aktyviems lovos žaidimams.

 

Šparagai

Šparagai yra labai sveika daržovė, kurioje itin daug baltymų. Taip pat jie dažnai yra vadinami viena geriausių priemonių skirti prostatai gydyti. Net ir medikai greta vaistų dažnai vyrams siūlo į savo kasdienę mitybą įtraukti daugiau šparagų. Taip pat šparaguose yra tikrai gana daug vitamino A, fosforo, galiausiai, ląstelienos, kuri skatina greitesnę virškinimo sistemą. Jeigu norite, kad šparagai būtų paruošti itin sveikai – siūlome juos ne kepti, tačiau virti. Mėgaukitės kasdien, puikiai tinka kaip garnyras. Labai dera su jūros gėrybėmis. Tuomet galėsite džiaugtis vakariene, kuri tikrai skatina lytinį aktyvumą.

 

Svogūnas 

Turbūt tikrai neteko girdėti, kad svogūnas gali būti naudojamas kaip priemonė, kuri gali pagerinti seksualinį gyvenimą, Daugeliui dėl nemalonaus kvapo atrodo, kad jis labiau atgrasys nuo lovos žaidimų nei į juos įtrauks. Tačiau tai nėra tiesa. Jau Ajurvedos šaltiniuose yra minima, kad svogūnas gali padėti pagerinti seksualinį gyvenimą, kadangi tai yra sujaudinti galinti daržovė. Puikiai tinka visiems, tik atminkite, kad dideli jos kiekiai gali pūsti pilvą.

 

Afrodiziakai – vaisiai 

Dažniau nei daržovės garbės sulaukia vaisiai. Vėlgi, nereikia vaisių valgyti labai dideliais kiekiais ir tikėtis, kad suvalgius daugiau bananų – poveikis bus didelis. Apskritai vaisiai yra labai naudingi žmogaus sveikatai dėl juose esančių vitaminų. Taigi, valgyti juos kasdien (tačiau ne per dideliais kiekiais) – tikrai verta. O jeigu norite, kad lytinis gyvenimas būtų kur kas geresnis – libido skatinančios tabletės moterims arba specialūs geliai vyrams, kurie padeda atitolinti ejakuliaciją, yra geresnis pasirinkimas.

 

Obuoliai 

Lietuvoje obuoliai auga labai lengvai, galima pasirinkti iš daugelio rūšių. Tinkamomis sąlygomis jie gerai žiemoja, tad mėgautis savo derliumi galima beveik visus metus. Nors obuoliai dažniausiai yra pristatomi kaip vaisius, kuris puikiai tinka kovoje su mažakraujyste, visgi, tuo pačiu jis gali teigiamai veikti ir žmogaus seksualinį gyvenimą.

Dažniausiai obuoliai, kaip afrodiziakai, yra rekomenduojami būtent moterims. Mokslininkai teigia, kad moterims teigiamą įtaką daro obuoliuose esantis floridzinas. Jis savo sudėtimi yra labai panašus yra moters organizme esantį hormoną – estradiolį. Jis yra atsakingas už seksualinį susijaudinimą. Vėlgi, nereikia tikėtis, kad suvalgius obuolį moteris pajus daug aistros. Tačiau jeigu obuoliai bus valgomi kasdien, tikėtina, kad poveikis organizmui tikrai bus. Galbūt pati moters net nepastebės, kad sekso norėsis dažniau.

 

Datulės 

Saldžiosios datulės yra labai geras pasirinkimas tiems, kurie mėgsta valgyti ne tik skaniai, tačiau taip pat ir… aistringai. Tikrai taip, datulės ne veltui yra tituluojamas vienu aistringiausiu vaisiumi. Mokslininkai teigia, kad jos taip pat valo kraują ir tuo pačiu vyrams yra labai geras pasirinkimas, nes skatina sėklos gamyba. Dažniausiai tiems, kurie nori susilaukti vaikų, siūloma kasdien suvalgyti bent jau po kelias datules. Smulkmena, bet o gal – padės?

Datulės yra labai sveikas pasirinkimas. Jose yra daug ląstelienos, tad labai tinka asmenims, kurių virškinimo sistema yra sutrikusi. Tiesa, šis mažas vaisius yra gana kaloringas, jame yra nemažai cukraus. Tačiau norintiems užsiimti aktyviu ir ilgu seksu – nėra blogai, kadangi cukrus yra paverčiamas energija, kuri ir bus išnaudojama lovos žaidimų metu

Išbandykite datulių rutuliukus. Sumalkite datules, sumaišykite su riešutais, šiek tiek sviesto ir vuolia – sušaldžius bus galima mėgautis tikromis energijos bombomis, kurios skanios kasdien, visą savaitę. Laikykite šaldytuve, suvalgykite po vieną rutuliuką vakare.

 

Mangas

Mangas yra labai skanus vaisius, saldus, dėl to labai mėgstamas daugelio. Taip pat jis suteikia žmogui daug jėgų, kadangi jame esantis cukrus – sveikas ir naudingas. Mangas taip pat yra labai naudingas žmogaus širdžiai bei akims, ypač rekomenduojamas žmonėms, kurie turi problemų su inkstais. Sunokę mangai yra labai švelnaus skonio, jie yra gana sultingi, tad puikiai tinka aistringo deserto vietoje.

 

Kokosas

Kokosas yra dar vienas egzotiškas vaisius. Ne tik gražus, tačiau ir skanus. Moksliniais tyrimais yra įrodyta, kad jis taip pat aktyvina spermos gamybą, tad geras pasirinkimas tiems, kurie planuoja šeimos pagausėjimą. Svarbiausia atminti, kad kokosas gali sukelti viduriavimą, tad jo nereikėtų valgyti labai daug.

 

Bananas 

Bananas ir seksas – daugeliui juoką keliančios sąsajos. Tačiau išties, tai yra ne tik mokomoji priemonė – kaip tinkamai užsidėti sargį, tačiau ir libido gerinantis vaisius. Labiausiai vertinamas dėl to, kad jame yra daug kalio bei cukraus, kuris reikalingas lovos žaidimuose. „Cukrus yra energija“, tačiau svarbiausia, kad jis būtų kuo natūralesnis, o ne dirbtinis. O bananuose – jo tikrai gana daug. Geras seksas – puikus sportas, tad nesunkiai išsportuosite cukrų.

 

Afrodiziakai – jūros gėrybės 

Štai kaip ir prieskoniai, taip ir jūros gėrybės, dažniausiai vadinami tikrais afrodiziakų karaliais. Vėlgi, dažnai siejami tam tikra prasme ir su egzotika. Žinoma, Lietuvoje taip pat yra vietoje pagaunamų jūros gėrybių, tačiau jų ne tiek daug, kiek atvežama iš tolimų šalių. O jos dažniausiai ir domina, net kelia aistrą. Žemiau pateikiame kelis produktus, kurie leis jums po vakarienės mėgautis aistringesniu seksu. Na, arba bent jau turėtų.

 

Ikrai 

Ikrai yra afrodiziakų klasika, tikras karalius, kuris dažniausiai yra įvardijamas kaip tobula vakarienė tiems, kurie nori džiaugtis aistringa bei ilga naktimi. Išties, ikrai yra fosforo bei amino rūgščių šaltinis, o tiek vienas, tiek kitas teigiamai veikia visą žmogaus organizmą įskaitant ir lytinį gyvenimą. Visgi, ikrai tikrai ne kiekvieno skoniui. Neverta jų valgyti tik dėl to, kad tikitės labai aistringos nakties. Yra daugiau tam skirtų priemonių, o valgomas maistas – turi būti skanus.

 

Jūros kopūstai

Jeigu norite būti sveikas – Jūsų kasdieninėje mityboje tiesiog privalo būti ir jūros kopūstai. Juose – viskas, ko reikia sveikam organizmui. Suteikia daug jėgų, gerina nuotaiką, skatina daugiau mylėtis.

 

Afrodiziakai – kiti 

Taip pat atskirai paminėsime dar kelis maisto gaminius, kurie dažnai priskiriami kaip afrodiziakai. Jie tarnauja ir vyrams, dėmesio verti ir afrodiziakai moterims. Nėra vienos taisyklės – kiek jų vartoti, kada ir kas turėtų, kaip paruoštus. Svarbiausia – bandyti įtraukti į savo mitybą ir galbūt tiek ir tereikia, kad aistros būtų daugiau.

 

Medus 

Saldusis medus dažnai yra įvardijamas kaip vienas stipriausių afrodiziakų. Žiedadulkėse yra daug medžiagų, kurios teigiamai veikia žmogaus lytinį gyvenimą. Tai yra  mineralinės druskos, amino rūgštys ir t.t. Tiesa, medus tinka ne kiekvienam, kadangi tai ne tik gera geras afrodiziakas, tačiau ir labai stiprus alergenas.

Svarbiausia, kad naudojamas medus būtų geros kokybės, žinoma, natūralus, o ne sintetinis. Taip pat – nevartokite jo per daug. Net ir tie, kurie nėra jam alergiški – turėtų normuoti suvartojamus kiekius. Pavyzdžiui, kasdien po arbatinį šaukštelį – gali būti per daug. Geriau pasilikite jį kaip delikatesą.

 

Grybai 

Nors grybai kiek apsunkina organizmą, tačiau saikingai juos valgyti ne tik galima, tačiau ir reikia. Juose yra daug cinko, kuris labai naudingas žmogaus lytiniam gyvenimui. Jau nuo seno grybai buvo laikomi mistišku maistu, kuris tinka vyrams kaip geriausias potencijos gerintojas. Svarbiausia vartoti ne per dažnai ir tik tokius, kurie yra naudingi.

 

Sezamas 

Sezamo sėklos yra labai maistingos, tad itin geras pasirinkimas tiems, kurie nori turėti daug jėgos ir būti sveiku. Žinoma, kad tuomet ir bus daugiau jėgų lovos žaidimams. Taip pat Indijoje sezamas yra laikomas ilgaamžiškumo šaltiniu, tad geras pasirinkimas tiems, kurie nori sustabdyti laiką.

 

Alyvuogių aliejus

Tai yra vienas lengviausiai virškinamų aliejų. Tiesa, jeigu norite gauti visas jo naudas – reikia vartoti kuo aukštesnės kokybės. Deja, prekybos vietose yra gana daug padirbinių. Labiausiai šis aliejus džiugina omega rūgštimis, taip pat vertinamas ir dėl skalsaus skonio.

 

Kviečia

Būtent daiginti kviečiai yra geras pasirinkimas tiems, kurie nori turėti kuo daugiau jėgų. O kuo energingesnis žmogus bus – tuo ir lovos žaidimai bus ilgesni bei smagesni. Daigintuose kviečiuose yra vitamino E bei ostakozanolio, kurie gerina testosterono gamybą. Taip pat daigintus kviečius dažniausiai siūloma vartoti tiems, kurie planuoja šeimos pagausėjimą.

 

Kiaušiniai 

Tai yra puikus pasirinkimas tokiu atveju, kai norisi čia ir dabar turėti kuo daugiau jėgų. Net mistiniai pasakojimai apie Kazanovą neapsieidavo be kiaušinių, kuriuos jis žalius gerdavo ryte.

 

Triufelis 

Triufelis arba triumas – tikra viagra. Tiesa, gana brangi, tad kartais kur kas paprasčiau atrodo nusipirkti stebuklingą mėlynę tabletę.

 

Ghee sviestas 

Dar vienas riebalas, kuris yra vertas Jūsų dėmesio. Šiuo metu yra gana madingas. Vertinamas dėl  aminorūgščių. Liaudies medicinoje dažnai yra įvardijamas kaip priemonė, kuri gali pagerinti sėklos kokybę.

Atminkite, kad tikėtis labai didelio poveikio vartojant maistą-afrodiziakus – neverta. Svarbiausia taisyklė yra maitintis kuo sveikiau, judėti daugiau. Kai žmogaus kūnas ir siela yra sveikos – tuomet dažniausiai ir lytinis gyvenimas tampa dažnesnis bei kokybiškesnis. O jeigu problema lovos reikaluose jau yra didelė – geriausias sprendimas yra specialūs afrodiziakai vyrams, kurie stimuliuoja, atitolina ejakuliaciją. Daugelis jų irgi maisto pagrindu, tačiau koncentracija yra didesnė, tad ir poveikis labiau džiugina.

€ 9,49
Afrodiziakas MAROC - augalinis populiariosios „Ispaniškos muselės“ pakaitalas yra itin veiksmingas ir saugus. Nesvarbu es...
Shunga Geisha Exotic Green Tea - 5 dalių rinkinys stilingoje pakuotėje, skirtas aistringai meilei lovoje ir jausmingiems masažams. Žaliosios...
Ero Libido Plus Man & Woman - maisto papildas vyrams ir moterims, lašiukų pavidale. Sudėtyje esantis Damina ekstraktas yra gerai ...
Libidine & Afrodisia Intense Pleasure For Women - yra ypatingas produktas, skirtas moterims, kurios nori patirti intensyvų ir neprilygst...
Spanish Drops Raspberry 15 ml - maisto papildas, afrodiziakas, kitaip dar vadinamas išpaniška muselė. Tai lašiukai, kur...
Libidine & Climax Increase Libido for Women 4 kaps. - maisto papildas moterims, tai natūralus kelias norint palaikyti ir sustiprint...