Geras seksas – malonumas ir nauda sveikatai

Geras seksas – malonumas ir nauda sveikatai

Rugpjūčio 8-oji yra tarptautinė orgazmo diena. Visgi, daugelis lietuvių ne tik kad nedrįsta minėti šios šventės, tačiau savo seksualumą slepia po ilgais naktininkais, o vaikų vis dar ieško kopūstuose arba gandrų lizduose. Sakyti, kad lietuviai yra seksualiai neišprusę – negalima, tačiau daugelis vis dar jaučiasi nesaugiai kalbėdamas apie seksą. Ir blogai, kadangi artumas – ne tik malonus, tačiau ir labai naudingas sveikatai.

Ką daryti, kai seksas nevykęs?

Kiekvienas naujas partneris yra neatsiejamas nuo pačio pirmo karto. Tai – naujas žmogus ir visiškai natūralu, kad neįmanoma žinoti ko jis nori ir kas jam patinka. Taigi, jeigu naujas žmogus jūsų gyvenime atrodo nevykęs lovoje – tai nereiškia, kad jis visada toks ir bus. Pirmiausia labai svarbu gerai pažinti vienam kitą, kalbėtis ir ieškoti būdų, kaip galima padidinti malonumą. Puikiai tiks masažo aliejai, uždelsėjai, priemonės potencijai gerinti kurie padės pajusti daugiau malonumų. Galiausiai, kalbėkitės, drąsiai pasakykite ko norite ir tegul Jūsų svajonės virsta fantazijomis. Galiausiai, mokykite savo partnerį.

Seksas gerinantis sveikatą – papildomas privalumas. Darykite tai dėl malonumo su mylimu žmogumi ir nebijokite klausti – kaip galima pagerinti lovos žaidimus.

Savivertės didinimas

Mokslininkų atliktame tyrime, kuris buvo paskelbtas žurnale „Archives of Sexual Behavior“, akcentuojama, kad reguliarus seksas gali pagerinti partnerių savivertę, suteikti daugiau pasitikėjimo savimi, drąsiau elgtis. Tiesa, drąsiau elgtis ne tik lovoje, tačiau ir gyvenime, kadangi reguliarus seksualinis aktyvumas labai padidina libido. Po sekso organizmas išskiria endorfinus, kurie kartais dar pavadinami laimės hormonais.

Natūralu, kad pagerėjusi nuotaika taip pat didina pasitikėjimą savimi. O jeigu dar partneris padėkoja už puikų vakarą – nuotaika tampa kelis kart geresnė nei prieš seksą. Ne veltui sakoma, kad mylėtis ne tik kad reikia, tačiau būtina tuomet, kai Jums bloga nuotaika, kai ką nors skauda arba kai labai jaudinatės... kad ir prieš rimtą susitikimą su verslo partneriais.

Seksas padės atsipalaiduoti

Šiuolaikinis gyvenimo tempas tikrai labai įtemptas, tad vietoj vaistų, kurie turėtų padėti atsilaiduoti, siūlome dažniau mylėtis. Tai puiki atsipalaidavimo priemonė. Vėlgi, tai pagrįsti faktai, kurie buvo patvirtinti atlikus daugybę stebėjimų. Rezultatai rodo, kad moterys, kurios reguliariai užsiima seksu, yra kur kas ramesnės, atsparesnės stresui.

„ 43 % vyrų tikina, kad dalinai apsinuoginusi moteris yra seksualesnė už nuogą “

Seksas padeda būti sveikesniems

Dažnai sakoma, kad įvairiausios ligos kyla iš žmogaus psichikos – kuo jis laimingesnis, tuo ir organizmas atsparesnis. Įžvelgti čia sąsajų su seksu tikrai galima labai daug, kadangi pirmi du mūsų aukščiau paminėti sekso privalumai tiesiogiai veikia imuninės sistemos tvirtumą.

„ Rečiausiai seksu žmonės užsiima pirmadieniais, dažniausiai – šeštadienio vakare „

Seksas padeda sumažinti skausmą

Turbūt ne kartą teko girdėti įvairius anekdotus ir pasakojimus, kuriuose akcentuojamas moters nenoras mylėtis dėl galvos skausmo. Visgi, tyrimai rodo, kad po sekso dažniausiai nemalonūs skausmai išnyksta, tad mylėjimasis gali padėti kur kas geriau jaustis ir tuo pačiu džiaugtis, kad nemalonus galvos arba kitas skausmas nebekankina. Mokslininkai teigia, kad orgazmo metu moters atsparumas skausmui padidėja net iki 80-ies procentų, kadangi organizmas išskiria medžiagą, kuri slopina dirgiklius.

Prostatos vėžys ir seksas

Dar vienas privalumas mylėtis vyrukams, kurie nori puikiai jaustis ir būti sveiki. Šiuo atveju verta pabrėžti, kad svarbu ne tik užsiimti seksu, tačiau tai daryti kuo dažniau. Atlikto tyrimo metu paaiškėjo, kad kuo vyrai dažniau mylisi – tuo mažėja tikimybė susirgti vėžiu.

„ Vidutinis vyras per metus seksui skiria 23 valandas „

Libidine & Climax Increase Libido for Women 4 kaps. - maisto papildas moterims, tai natūralus kelias norint palaikyti ir sustiprint...
SEXpresso For Him kava - unikali naujovė vyrams, tai kava sukelianti geismą, padidinanti seksualinį potraukį. SEXpresso veikia kaip afrodizi...
Power Play Extra Lavetra 100 ml - tai geismą skatinantis afrodiziakas, tinkantis tiek vyrams, tiek ir moterims. Jeigu norite labiau pa&scaro...
Shunga Geisha Exotic Green Tea - 5 dalių rinkinys stilingoje pakuotėje, skirtas aistringai meilei lovoje ir jausmingiems masažams. Žaliosios...
Libidine & Afrodisia Intense Pleasure For Women 10 kaps. - yra ypatingas produktas, skirtas moterims, kurios nori patirti intensyvų ir n...
Ero Libido Plus Man & Woman - maisto papildas vyrams ir moterims, lašiukų pavidale. Sudėtyje esantis Damina ekstraktas yra gerai ...