Koks normalus vyro penio dydis / ilgis?

Koks normalus vyro penio dydis / ilgis?

Taigi koks, tas normalus (įdealus) penio dydis? Remdamiesi įvairių šaltinių informacija, pabandysime atsakyti į visiems taip rūpimą klausimą.

Įdealaus dydžio penis, tyrimas

Mokslininkai iš tikrųjų iki šiol nežino ar neapsiprendžia dėl vidutinio penio ilgio, tačiau mano, kad jis tikriausiai yra nuo 12,9 iki 13,97 cm. Šie matmenys ko gero yra mažesni, nei dauguma vyrų galvoja. Daugelis vyrų nerimauja dėl to, ar jų penis pakankamai didelis ir ar jis patenkins savo partnerę. Dažniausiai šios baimės yra nepagrįstos.

2019 m. atliktame tyrime, pažymima, kad dauguma vyrų mano, kad vidutinis erekcijos penio ilgis yra apie 15,2 centimetro. Tiesą sakant, vidurkis yra daug mažesnis.

1996 metais ekspertai atliko tyrimą, kurio metu buvo parengtos gairės, kada žmogui gali prireikti operacijos dėl varpos nepakankamo dydžio. Tyrimo metu buvo išmatuoti 80-ties vyrų varpos matmenys, prieš ir po vaistų sukeltos erekcijos. Tyrėjai padarė išvadą, kad vidutinis varpos dydis buvo 8,8 cm ramybės būsenoje ir 12,9 cm erekcijos metu. tad jeigu jūsų "draugužis" yra šiame matmenų intervale, galite būti ramūs ir jums jokių operacijų ar kitų medikamentinių gydymų nereikia. Beabejo, jeigu yra poreikis galite namų sąlygomis pasididinti penį iki 4-5 cm.

Tyrimo metu, taip pat nustatyta, kad erekcijos metu varpos dydis nesusijęs su ramybės būsenoje penio dydžiu. Kitaip tariant, ramybės būsenoje esantis penio dydis, dar neparodo (neatspindi) tikrojo dydžio erekcijos metu. Tyrėjai padarė išvadą: vyrai pasididinti penį turėtų tuomet, jei vyro varpos ilgis mažesnis nei 4 cm ramybės būsenoje ir 7,5 cm erekcijos metu. prieš kreipiantis į chirurgus dėl penio didinimo operacijos, išbandykite pasididinti penį namų sąlygomis. Tam jums pagelbės mūsų parduodami exenderiai (penio didintuvai) ir penio pompos.

Mikropenis

Kai kurie vyrai gimsta turėdami mikropenį, tai tea, kai varpa yra neįprastai maža ramybės ir erekcijos būsenoje. Tai dažniauiai įtakoja hormonų ar genetikos veiksniai. Mikropenis atlieka tas pačias funkcijas kaip ir vidutinio dydžio penis, tačiau vyrai tuomet dažniausiai jaučiasi nepilnaverčiai, turi kompleksų, kas sukelia erekcijos, potencijos problemas. Gydymas hormonais ar chirurgija gali padidinti varpos dydį.

Kokio dydžio penio nori moterys?

2015 m. atliktame tyrime, 75-ių moterų buvo paprašyta nurodyti penio dydį, naudojant 33-ijų skirtingų matmenų, 3D spausdintuvu atspausdintus penio modelius.

Dažniausias moterų pasirinkimas būdavo šių matmenų intervale: nuo 10 iki –21,6 cm ilgio ir nuo 5 iki 17,8 cm apimties.

Pasirinkimai skyrėsi priklausomai nuo santykių statuso, dalyvėms buvo nurodyti šie santykių tipai:

Ilgalaikiams seksualiniams partneriams jie pasirinko 16 cm ilgio ir 12,2 cm apimties penį.
Vienkartiniams sekso partneriams jie pasirinko 16,3 cm ilgio ir 12,7 cm apimtį.

Apskritai, jų norimas dydis pasirodė šiek tiek didesnis nei tyrimų vidurkis.

Kaip jau ne karta visur rašyta, išvada tokia, kad jeigu jūsų varpa nepatenka į mikropenio matmenų skalės matmenis, tuomet jums nederėtų jaustis nepilnavertiškai ir nepasitikinčiam savimi. Svarbiausia moterims dėmesys ir preliudija o ne ypatingai didelės apimtys!

Penio Dydis / Ilgis: Koks Normalus?

Penio dydis ir ilgis yra temas, kuriomis dauguma vyrų domisi. Suprasti, kas yra normalu ir kaip išmatuoti penio dydį gali būti svarbu ne tik patį save suprasti, bet ir sukurti sveikus seksualinius santykius bei gerbti savo kūno įvairovę. Šiame aprašyme išsiaiškinsime, ką reiškia penio dydis, koks laikomas normalus ir kaip šie klausimai gali paveikti vyrų psichologinę bei emocinę sveikatą.

Penio dydis - kiek tai svarbu?

Vyrų penio dydis, dažnai išmatuojamas pagal ilgį arba apimtį. Kaip sakoma įdentiško penio nėra, vieni turi ilgesnį, kiti turi didesnės apimties. Svarbiausia žinoti, kad nėra vieno „normalaus“ penio dydžio, kuris būtų tinkamas visiems. Penio dydis gali būti įvairus, ir tai yra tiesiog natūrali kūno ypatybė. Klausiate ar penio dydis yra svarbus, kad ir kas ką sakytų, varpos dydis yra svarbus. Svarbiausia, kad būtų ne per trumpas ir ne per plonas. Pakankamas penio dydis priklauso nuo jūsų partnerės, -io. kas vienam įdealus dydis, kitam gali būti per didelis ar per mažas. Daug svarbiau už dydį yra technika ir savo antrosios pusės pažinimas. Su patirtimi, įvairių pozų naudojimu ir kalbėjimu sekso metu, jūs galite kompensuoti visus gamtos trūkumus.

Jeigu jūs manote, kad jūsų dydis yra nepakankamas, visuomet galite į pagalbą pasitelkti penio pompas, extenderį, penio movą ar antgalį. Tai išspręs jūsų penio dydžio trūkumą.

Kas yra normalus penio dydis?

Kas laikoma normaliu penio dydžiu gali skirtis priklausomai nuo apklausoje dalyvavusių asmenų. Dauguma tyrimų rodo, kad vidutinis penio ilgis varijuoja nuo 12 iki 16 centimetrų (arba 4,7 iki 6,3 colio) erekcijos būsenoje. Tačiau, reikia paminėti, kad nuo penio dydžio pilnai nepriklauso seksualinis patenkinimas partnerio. Dauguma seksualinių partnerių teigia, kad jiems svarbesnė yra sąveika, emocinė ryšio kokybė ir bendra savijauta seksualiniame akte.

Konsultuokitės su ekspertu

Jei kyla rūpesčių dėl penio dydžio ir jo poveikio jūsų seksualiniam gyvenimui, geriausiai būtų pasikalbėti su seksologu ar kitu sveikatos specialistu. Jie gali suteikti naudingų patarimų.

Maral Gel - gelis vyrams, norintiems didesnių, savo pasididžiavimo apimčių, bei stipresnės erekcijos. Tai greito efekto priemonė, pagam...
Pump Worx Rookie of The Year - skaidri penio pompa, turinti rankinį slėgio išleidimo vožtuvą. Penio pompos cilindro šone esant...
Male Edge Penis Enlarger Basic Kit yra pažangi ir efektyvi priemonė vyrams, norintiems natūraliai didinti savo penio ilgį ir apimtį. &Scaron...
Mr.Boner Automatic Worcout - aukštos kokybės penio pompa, su skaitmeniniu ekranu. Ši naujoviška penio pompa pasižymi au...
Mr.Boner Automatic Rechargeable Power Pump - pažangios technologijos penio pompa, kurios tikslas yra padidinti varpos dydį, stiprumą ir seks...
Intense Automatic Penis Pump - aukštos kokybės ir efektyvi priemonė, skirta padidinti penio dydį, pagerinti erekciją ir padidinti sek...