Sekso pozos: geriausi mylėjimosi būdai, kurie padės patirti daugiau

Sekso pozos: geriausi mylėjimosi būdai, kurie padės patirti daugiau

Kamasutros knyga daugeliui žmonių iki šiol skatina fantaziją. Tačiau kai realiai ta knyga pavartoma – dažniausiai kyla klausimas, ar kažkas mylisi tokiomis pozomis, kurios yra parodytos. Juk daugeliui jų reikia labai didelio lankstumo, taip pat, vizualiai neatrodo, kad patogu, o ką dar kalbėti apie malonumą.

Lytinių santykių technika

Visgi, tokios knygos yra ne veltui. Išties, kai kurios sekso pozos yra kur kas patogesnės nei kitos. Žinoma, ne visada jas atlikti patogu, kadangi tai priklauso nuo žmogaus fiziologinių savybių. Galiausiai, reikia labai gerai jaustis su tuo žmogumi su kuriuo esate. Tai pasiekti padės įvarios sexo prekės iš mūsų asortimento. Tik tokiu atveju seksas, kad ir kokiomis pozomis bus atliktas – tikrai kels tik pačias geriausias emocijas.

Specialistai teigia, kad lytinių santykių technika gali net padėti porai kur kas greičiau pastoti. Taip pat reikia suprasti, kad skirtingos pozos padeda pajusti labai įvairius potyrius. Kol vienos kelia daugiau gerų emocijų vienai porai, tuo tarpu kitai patinka visai kitos. Svarbiausia yra rasti tokias, kurios tinka konkrečiai Jums. O kai pabodo, žinoma, išbandyti vis kitas. Reikia pamiršti tabu ir mėgautis lovos žaidimais maksimaliai.

Sekso pozos

Kokių tik nėra sekso pozų, bet pačios populiariausios ir dažniausiai naudojamos didžiosios daugumos porų yra misionieriaus, šuniuko, jojikės, šaukštelio ir kojos ant pečių. Kiekvienai porai yra jai geriausia sekso poza, tad kuri geresnė, patogesnė sunku atsaklyti. Žemiau pateiktame aprašyme trumpai apžvegsime kiekvieną sekso pozą atskirai.

Misionieriaus poza

Galima sakyti, kad tai yra klasikinė poza. Labai dažnai daugelis su ja pradeda savo lytinį gyvenimą ir kai jau viskas pabodo – baigia. Tiesa, ši poza kels tikrai kur kas daugiau gerų emocijų, jeigu moteris, kuri guli, po sėdmenimis pakiša pagalvę ir taip pakels dubens lygį. Tai gali padėti patirti kur kas daugiau malonumo nei kada nors teko pagalvoti. O kuo moteris pajunta daugiau gerų pojūčių, tuo, natūralu, vyrui taip pat yra geriau.

Kojos ant pečių

 Dar viena misionieriaus pozos variacija yra kojų pakėlimas ant pačių. Nors gali atrodyti, kad jai atlikti reikia daug lankstumo, tačiau taip nėra. Moterims tokia pozicija dažniausiai labai patogi, o vyrams – maksimaliai ištverminga. Užkelkite kojas vyrui ant pečių ir mėgaukitės malonumais kuo ilgiau.

Šuniuko poza

Sakoma, kad ši poza labiausiai tinka tokiu atveju, kai moteris nori pastoti. Sunku atsakyti, ar taip ir yra, kadangi nėra atlikta tyrimų, kurie galėtų padėti padaryti labai aiškias išvadas. Visgi, taip pat daugelis moterų sutiktų, kad ši poza padeda pajusti kuo daugiau potyrių, tai yra, dažniausiai jos metu orgazmas tampa gana dažnas palydovas. Tik reikia žiūrėti, kad šios pozos metu seksas nebūtų per daug grubus. Taigi, reikia kontroliuoti intensyvumą, greitį ir rasti kiekvienai porai labiausiai tinkamą balansą.

Šaukštelio poza

Nors ši poza dažnai yra vadinama viena paprasčiausių, tačiau lygiai taip pat gali padėti pajusti tikrai labai daug erotikos. Moteris guli ant šono, o vyras – jai už nugaros. Taigi, tai atveria partneriui galimybes pasiekti moters visą kūną labai patogiai ir taip suteikti jai dar daugiau malonumo. Nuo krūtinės iki klitoriaus, kurio stimuliavimas yra svarbi kiekvieno sekso dalis.

Jojikės poza

Tai yra ta poza, kurią renkasi dažniausiai dominuoti norinčios moterys. Žinoma, ji patinka ir vyrams, kurie linkę į moterų rankas sutelkti kuo daugiau galios ir leisti joms valdyti situaciją. Moteris gali ne tik kontroliuoti pasitenkinimo lygį, tačiau taip pat ir greitį, intensyvumą. Sakoma, kad tai yra poza skirta save mylinčioms ir tuo pačiu savimi pasitikinčioms moterims.

Atvirkštinė jojikės poza

Vėlgi, kai norisi kur kas labiau kontroliuoti situaciją – geras pasirinkimas yra atvirkštinė jojikės poza. Tokiu atveju moteris sėdi vyrui nugara į veidą. Sakoma, kad tai yra puiki galimybė greitai pajusti orgazmą moteriai, kadangi stimuliuojamas G taškas.

Tik išbandę visas įmanomas sekso pozas, jūs galėsite pasakyti, kuri tinkamiausia sekso poza yra jūsų porai. Svarbiausia įvairovė, kad seksas netaptų rutina!

Rush Herbal - Natūralus, žolelinis maisto papildas galintis akimirksniu sukelti didžiulį susijaudinamą. Preparatas Rush Herbal Popper i&scar...
Spanish Drops Chocolate Sense 15 ml - maisto papildas poroms, stimuliuojantys lašiukai moterims ir vyrams šokolado skonio. Vit...
G-Power Orgasm Creme 30 ml - stimuliuojantis, orgasminis moteriškas gelis. Jūsų intymios vietos taps dar jautresnės! G-Power Orgasm C...
JoyDivision Clitorisex Stimulation Gel - stimuliuojantis gelis sukurtas specialiai moterims. Jūsų intymios vietos taps dar jautresnės! Clito...
Shunga Naughty Kit Ensemble Coquin - 4 dalių, ypatingas intymus rinkinys, sukurtas siekiant suteikti jums nepakartojamus sustiprintus pojūči...
Spanish Drops Extra 30 ml - maisto papildas, kurį sudaro Amino rūštis L-Argininas ir Vittaminas C. Šis afrodiziakas, kitaip va...