Kas yra libido? Žemo libido reikšmė ir sumažėjimo priežastys

Kas yra libido?  Žemo libido reikšmė ir sumažėjimo priežastys

Visų žmonių libido yra skirtingi. Tai – normalu. Kol vieni jį turi labai aukštą ir dažniausiai nori mėgautis seksualiniais žaidimais labai dažnai, tuo tarpu kitiems to reikia kur kas rečiau ir dažniausiai poreikiai yra pilnai patenkinantys. Žinoma, puiku, kai poros libido sutampa – gyvenimas yra kur kas paprastesnis. Tačiau taip nutinka ne visuomet.

Lygiai taip pat yra normalu, kad egzistuoja ir libido svyravimai, kuriuos lemia ne tik hormoniniai pokyčiai, tačiau ir nuovargis bei t.t. Galiausiai, įmanoma net ir pakelti libido. Tik reikia žinoti kaip. Vienas iš būdų pakelti vyro libido yra  priemonės erekcijai stiprinti. Apie tai ir bus šis straipsnis.

Kas yra libido? Libido reikšmė

Galima sakyti, kad libido yra tarsi pojūtis, kuris skatina gyventi daugiau arba mažiau aktyviau. Libido žodis išvertus iš lotynų kalbos reiškia žmogaus aistrą, norą, geismą. Pirmą kartą šią sąvoką pradėjo vartoti psichologas Froidas, kuris ją įtraukė į daugelį skirtingų žmogaus gyvenimo etapų nuo pat mažų dienų.

Pasikartosime, kad kiekvieno žmogaus libido kinta. Tai lemia labai daug veiksnių. Tiek žmogaus vidiniai, tiek išoriniai. Nors šiuo metu galima išgirsti, kad visuomenės libido yra kur kas mažesnis nei anksčiau, kadangi žmonės randa daugiau įvairiausių pramogų, kurios jiems kelia malonumus ir vietoje sekso renkasi kitas veiklas, tačiau pamatyti libido yra sunku. Tiesa, jeigu žmogui atrodo, kad jo libido yra gana mažas – priemonės ir metodai gali padėti jį padaryti kur kas didesniu.

Libido sumažėjimas

Žmogaus libido lemia jo biologiniai veiksniai, taip pat įvairūs sociokultūriniai aspektai, psichologiniai, fiziologiniai ir t.t. Žmogaus žemas libido gali atsirasti dėl:

1.     Alkoholio vartojimo.

2.     Streso.

3.     Ligų.

4.     Nuovargio.

5.     Nerimo.

6.     Santykių kokybės.

7.     Menopauzės.

8.     Išorinių dirgiklių.

9.     Nėštumo.

10.  Ir t.t.

Nors iš esmės egzistuoja apibrėžimai, kurie nurodo, kad vienas libido gali būti labai aukštas (per aukštas) arba labai žemas (per žemas), tačiau iš esmės visi libido, kad ir kokie jie yra – normalūs. Taigi, žmogaus apetitas seksui kinta ir normalu jį išreikšti su kitu žmogumi, kuris lygiai taip pat to nori su Jumis.

Libido moterims

Tyrimai rodo, kad moterys su mažo libido problemomis susiduria kur kas dažniau nei vyrai. Natūralu, kad dėl to rinkoje siūlomų priemonių gausa – atima žadą. Kokias priemones išbandyti, kad moters libido taptų kur kas geresnis? Pirmiausia reikia rasti priežastis – kodėl lemia mažą libido. Tokiu atveju įtraukti kuo daugiau metodų, kurie gali jį pagerinti.

Taigi, gana dažnai prie mažo sekso poreikio prasideda menopauzė, kadangi hormonai tampa išbalansuoti ir tiesiog natūraliai sumažėja lytinio gyvenimo poreikis. Taip pat prie žemo moters libido labai prisideda nėštumas ir pogimdyminis laikotarpis, kurio metu daugiausia dėmesio gauna vaikas. Dažnai sunkus laikotarpis praeina ir poreikis mylėtis vėl grįžta. Tačiau gali reikti įtraukti daugiau priemonių, kurios sugrąžina seksualinį potraukį.

Libido skatintojai moterims

Visada geras pasirinkimas yra lubrikantai. Jie tinka ir tokiu atveju, kai moteriai yra menopauzė, ir tuomet, kai ji yra nėščia. Abiem atvejais dažniausiai makštyje yra juntamas labai didelis sausumas. Natūralu, kad to rezultatas yra skausmas sekso metu, ilgainiui, dėl diskomforto – apskritai yra nustojama mylėtis, net gali atsirasti baimė. Taip pat svarbu, kad nėštumo metu ir po gimdymo moteris gautų kuo daugiau laiko sau, nepamirštų, kad yra ne tik mama, tačiau ir moteris. Kuo daugiau poilsio – tuo lytinis gyvenimas bus tikrai geresnis.

Libido vyrams

Klaidingai galvojama, kad mažas seksualumas yra būdingas tik moterims. Tikrai ne, kartais libido vyrams irgi kelia problemų. Vyrai taip pat kaip ir moterys gali skųstis ir skundžiasi mažu libido, kuris neigiamai veikia jų gyvenimus. Vyrams siūloma išbandyti įvairius lašiukus, kurie gali ne tik padidinti aistrą, tačiau taip pat ir pagerinti sekso kokybę. Taip pat rinkoje siūloma pasta, kuri aktyvina lytinius pojūčius. Svarbiausia yra tinkamas jos naudojimas. Žemas testosterono kiekis taip pat daro įtaką. Jį sutvarkyti galima tinkamais papildais.

Patirkite aukščiausios kokybės intymų malonumą su HighOnLove Stimulating O Gel. Šis stimuliuojantis gelis yra puikus pasirinki...
Viagel For Men - varpą stimuliuojantis gelis, gerinantis seksualinį jautrumą ir padedantis geriau įsiskverbti. Po Viagel sėkmės moterų rinko...
Shunga Geisha Sparkling Srawberry Wine - 5 dalių rinkinys stilingoje pakuotėje, skirtas aistringai meilei lovoje ir jausmingiems masažams. B...
JoyDivision Penisex XXL Extreme Cream 100 ml stimuliuojantis kremas, specialiai sukurtas vyrams, kad padėtų sustiprinti erekciją ir apimtis ...
SKYN Excite For Him - stimuliuojančio efekto gelis, skirtas vyrams, su dilgčiojančiu ir šilumos efektu. Pagamintas iš natūrali...
V-Activ Woman Stimulation Cream - stimuliuoja kraujo cirkuliaciją ir padidina seksualinę aistrą bei jautrumą, suteikdamas visiškai na...