Kaip padidinti seksualini potraukį?

Kaip padidinti seksualini potraukį?

Kaip padidinti seksualinį potraukį?

Ne visiems žmonėms seksas gyvenime svarbus. Kai kurie be jo gyvena labai puikiai ir nepagalvoja apie tai, kad seksas poroje gali labai pagerinti santykius, kurti tarpusavio ryšį. Tiesa, jeigu nusprendžiama kaip nors pakeisti savo rutiną ir įtraukiama daugiau lovos žaidimų – dažniausiai poros santykiai tampa pastebimai geresni.

Visgi, kai „nesinori“, kai libido yra labai mažas – užsiimti seksu per prievartą tikrai nereikėtų. Priešingai. Reikia ieškoti priežasčių – kaip padidinti libido.

Libido: kas tai?

Libido svyravimo pokyčiai labai normalus reiškinys. Vieną dieną libido gali būti labai didelis, o kitą – itin mažas. Tam įtaką daro ne tik hormoniniai pokyčiai (ypač moterims tam tikro ciklo metu), tačiau ir tokie aplinkos veiksniai, kaip bloga nuotaika, nuovargis, o gal paprasčiausiai mažiau arba daugiau konkrečiu metu patrauklus partneris.

Kaip padidinti seksualinį potraukį?   

Vyro ir moters libido gali būti pakeliami gana paprastai. Kiekvienas žmogus yra unikalus, tad jo libido veikia ir skirtingos priemonės. Rasti jas tikrai nebus sunku, tad reikia išbandyti kelis metodus ir rasti labiausiai pasiteisinusį. Ne tik pats turėtumėte ieškoti priežasčių, kurios jums kelia libido, tačiau ir padėti jas rasti antrai pusei. Jeigu Jums norisi dažnai, o jam arba jai rečiau – bandykite kartu ieškoti metodų, kurie pasiteisintų ir pakeltų norą.

ROMAN ODINTSOV iliustracija iš pexels.com

Kodėl dingsta seksualinis potraukis?   

Prie mažesnio libido prisideda labai daug skirtingų veiksnių. Žemiau aptarsime kelis.

Hormonų pokyčiai

Dažniausiai hormonų pokyčiai veikia moteris. Būtent joms tenka išgyventi hormonų audras labai skirtingais periodais. Mėnesinių metu dažniausiai sekso norisi mažiau, tačiau per vaisingas dienas yra juntama libido aukštuma. Taip pat menopauzės metu moterys sekso nori mažiau, nėštumo metu – vienos nori, o kitos – kaip tik ne. Dažniausiai pačios moterys labai puikiai save pažįsta ir gali fiksuoti, kad vieno ciklo metu joms sekso norisi daugiau, o kito – libido labai mažas.

Stresas ir bloga nuotaika

Mažesnis libido tam tikrais gyvenimo periodais yra visiškai natūralus dalykas. Jeigu šiuo metu jaučiate labai daug streso, jeigu kiekviena diena jums kelia įtampa, gana normalu, kad dažniausiai poreikis mylėtis krenta iki minimumo. Kai gyvenime streso bus kur kas mažiau –  dažniausiai natūraliai paaugs ir seksualinis potraukis. Jeigu pati arba pats galite fiksuoti, kad jums taip ir yra – neverta ieškoti rimtesnių priežasčių. Paprasčiausiai išlaukite šį metą ir kai jis grįš į vėžes – vėl gyvenkite kokybiškai.

Blogas miegas

Taip pat prie blogesnės gyvenimo kokybės ir tuo pačiu sumažėjusio libido labai prisideda ir bloga miego kokybė arba kai miegama per mažai. Miegas labai veikia visas mūsų gyvenimo sferas. Pavyzdžiui, vyrai, kurie blogai miega arba miega trumpai, labai dažnai turi ir potencijos problemų. Erekcija gali būti nestandi, per greita, jos nebūti visai ir t.t. Galiausiai, nesinori visai. Miegoti kokybiškai labai svarbu, kadangi tai paveikia visas mūsų gyvenimo sritis.

Pavargęs organizmas 

Mažesnis libido kankina vyrus ir moteris, kurie labai daug veikia, daug planuoja, daug organizuoja ir paprasčiausiai neturi laiko... pailsėti. Šiuo metu labai daug kalbama apie tai, kad sveikas organizmas yra ne tik tuomet, kai fiziškai jaučiatės gerai, tačiau ir tada, kai puikiai jaučiatės psichologiškai. Reikia gyventi taip, kad santarvė tarp jūsų kūno ir minčių būtų harmoninga ir subalansuota.  Ne visada tai pavyksta. Tačiau kai esate pavargę tik tam tikru gyvenimo periodu, o ne visą laiką – dažniausiai išgyventi tą metą nėra sunku. Tačiau kai tai tampa nuolatine būsena – tai jau yra blogai.

Susijusios prekių kategorijos
Seksualus apatiniai rubai
Intymios higienos priemonės
Afrodiziakai
Masažo priemonės
Feromonai

               

Kaip pakelti moters libido?

Dažniausiai mažesniu libido yra kaltinamos moterys, tačiau tai nėra visiškai tiesa. Moterys gali norėti labai, jos gali norėti mažiau, jos gali nenorėti sekso visai. Lygiai taip pat kaip ir vyrai. Kiekviena situacija yra unikali.

Libido tabletės moterims yra vienas labiausiai pasiteisinusių metodų. Jose yra tam tikri komponentai, kurie skatina aistrą ir tuo pačiu didina norą. Tokios tabletės yra saugios ir legalios, tad išbandyti jas tikrai verta. Tiesa, nebus garantijų, kad jos suveiks tikrai labai gerai. Pasikartosime, kad kiekviena moteris yra unikali, tad jai gali veikti ir labai skirtingi metodai. Visgi, libido papildai šiuo metu yra labai mėgstami ir siūlomi ne tik moterims, tačiau taip pat ir vyrams. Taigi, išbandyti juos tikrai verta. Atminkite, kad papildai moterims libido turi būti perkami patikimose prekybos vietose. Tik tokiu atveju gaunama produkcija bus geros kokybės, patikima.

Taip pat dar vienas gana efektyvus libido gerinimo įrankis yra... atostogos. Tai rodo tyrimai. Šiais laikais moterys ant savo pačiu neša labai daug kasdieninių rūpesčių, kurie tampa rutina ir dažniausiai tiesiog sumažina potraukį elgtis spontaniškai, gaivališkai bei aistringai. Dažniausiai atostogų metu tas noras sugrįžta, kadangi moteris paprasčiausiai pamiega. Dėl to ji, kartu su savo mylimu žmogumi, turėtų nepamiršti, kad laikas sau ir tuo pačiu laikas porai turi būti svarbi jų santykiuose. Reikia atrasti valandų, kurios bus skirtos tik jiems. Tai gali padėti išlaikyti sveiką libido ir tuo pačiu aktyvų seksualinį gyvenimą.

Galiausiai, moterims taip pat patinka, kai jos yra lepinamos. Taigi, dažniausiai pačių vyrų rankose yra gebėjimas kontroliuoti moters lytinį susijaudinimą. Mažos dovanėlės stiprina draugystę, taip?

Moterims gali norėtis mažiau ir tuomet, kai vyrai labai skuba. Daugeliui moterų preliudija yra labai svarbi. Ji gali padėti atsipalaiduoti ir „užauginti“ norą. Reta nori čia ir dabar. Žinoma, kad aistra tikrai užklumpa, tai nėra tik filmų siužetas. Tačiau kartais reikia ilgesnės preliudijos, kad noras kiltų. Kai kurioms net svarbu, kad ji pati bei vyras prieš seksą nusipraustų. Suvokimas apie švarą – gali padėti atsipalaiduoti. Žinoma, intymi higiena turėtų būti palaikoma specialiomis priemonėmis.

Sumažėjęs moterų seksualinis potraukis               

Moteris labai veikia hormonai, ciklas, kuris tuo metu. Tad tam tikrais periodais, atrodo, kad be jokios priežasties gali sumažėti seksualinis potraukis. Tai yra gana normalu ir dažnai net ir įprasti libido gerinimo „įrankiai“ nepadeda jo pakelti. Tačiau bandyti – verta. O galiausiai, sunkiomis dienomis reikia sau paprasčiausiai leisti ilsėtis.

Gabby K. iliustracija iš pexels.com

Susijusios prekių kategorijos moterims
Libido skatinančios tabletės moterims
Seksualus apatiniai rubai
Afrodiziakai moterims
Feromonai moterims

Kaip pakelti vyro libido?

Kaip pakelti vyro libido? Dažniausiai labai panašiais metodais, kurie tinka ir moterims. Vėlgi, libido tabletės, kuriose yra ne tik afrodiziakų, tačiau taip pat ir daug vitaminų, gali suteikti žmogui kur kas daugiau energijos, kur kas daugiau pasitikėjimo savimi, garantuoja geresnę savijautą, o tai dažniausiai pakelia ir seksualinį potraukį.

Jeigu vyro libido yra labai žemas ir norisi jį pakelti – galima kasdienai išbandyti įvairius seksualinius potyrius gerinančius įrankius, kurie, tikėtina, kad sužadins ir labiausiai rutinoje nuskendusį vyrą. Žinoma, kad pirmiausia dėl to turėtų stengtis moteris. Pavyzdžiui, seksualūs apatiniai rūbai, kuriuos vilki jo mylima moteris, yra maža smulkmena, kuri gali padėti jam jaustis kur kas aistringiau. Svarbu, kad tokiais skoningais apatiniais moteris puoštųsi ne tik per šventes ir tikrai ne tik vakarais, tačiau dieną, kai vyras visai nesitiki. Labai dažnai tokie ekspromtiniai dalykai veikia labai gerai. Žinoma, kad ne tik vyrus, tačiau taip pat ir moteris, kurios irgi turėtų būti stebinamos kuo dažniau.

Dar vienas metodas yra masažas. Jis patinka ir moterims, ir vyrams. Jeigu neturite patirties – nebesibaiminkite. Masažo metu svarbiausia yra mylimo žmogaus kūno glostymas. Tai padės jam atsipalaiduoti ir esame tikri, kad noras kils. Svarbu, kad būtų naudojamos patikimos masažo priemonės, kurios užtikrins sklandų slydimą.

Moterims taip pat pavyks suvilioti vyrus išbandžius specialius kvepalus. Juose esantys feromonai veikia kaip afrodiziakai.  Taip pat vilioti siūlome ne tik kvepalais, tačiau ir kitais afrodiziakais. Tai gali būti skani vakarienė, kurios metu bus pateikta braškėse tirpstanti grietinėlė.

Sumažėjęs vyrų seksualinis potraukis        

Supraskite, kad vyras tikrai neprivalo visada norėti. Jo gyvenimą gali veikti itin daug veiksnių. Ypač šiais laikais, kai dažniausiai vyrams yra keliami labai dideli reikalavimai. Kad juos atitiktų jie itin daug dirba. Galiausiai, negali ilsėtis ne tik fiziškai, tačiau ir psichologiškai. O tai daro įtaką lytiniam gyvenimui.                              

Susijusios prekių kategorijos vyrams
Afrodiziakai vyrams
Feromonai vyrams
Erekcijai stiprinti ir potencijai gerinti
Geliai ir kremai varpos erekcijai
Papildai, vitaminai ir nereceptiniai vaistai vyrams potencijai ir erekcijai gerinti
Testosterono skatintojai vyrams
Priemonės priešlaikinei ejakuliacijai, sutrikimams
POWERtabs
Seksualūs moteriški apatiniai
LaboPhyto Maxi Control 60 Capsules - maisto papildas vyrams, skirtas tiems, gerinti potenciją ir kovoti su priešlaikine ejakuliacija....
eXXtreme libido caps 2 vnt. - maisto papildas (kapsulės) moterims.  Afrodiziakas, kuris gali moterims gali sužadintį aistrą, skatinti t...
Libidine & Climax Increase Libido for Women - maisto papildas moterims, tai natūralus kelias norint palaikyti ir sustiprinti savo libido...
X Power Libido Caps 60 kaps. - maisto papildas moterims, norinčioms sustiprinti savo libido ir skatinti seksualinį potraukį. X Power Libido ...
Swanson Saw Palmetto 100 kaps. - natūralus maisto papildas, kuris pagamintas iš sereno šaknų ekstrakto. Šis augalas yra...
Power X Erection Booster Tabs 20 vnt. - maito papildas vyrams, stiprina erekciją, gerina seksualinę energiją, didina lytinį potraukį. Glėsit...