Perkamiausi prezervatyvai Durex Elite keičia savo išvaizdą!

Perkamiausi prezervatyvai Durex Elite keičia savo išvaizdą!

Natūralu, kad visame pasaulyje žinomas prezervatyvų gamintojas Durex stengiasi savo klientams, vartotojams siūlyti ne tik saugumą, tačiau ir kitas malonias patirtis, kurios leis Jums mėgautis žaidimais kasdien.

Visgi, tos patirtis apima net ir dizaino potėpius, kurie yra skirti įpakavimui kurti. Nuo paties sargio „maišiuko“ iki dėžutės, kurioje yra komponuojami Durex prezervatyvai.

Durex Elite – pakeitė savo išvaizdą

Pirmiausia siūlome atkreipti dėmesį į tai, kad Durex Elite pakeitė savo dizainą, tačiau ne sudėtį. Tai reiškia, kad šiuo metu rinkoje siūlomi sargiai yra lygiai tokie patys saugūs, geros kokybės ir patikimi.

Nereikia tikėti mitu, kad po dizaino pokyčių pakito ir sudėtis, kuri gali sumažinti saugumą arba malonumą naudojant juos. Tikrai ne. Sargiai lygiai tokie patys švelnūs, yra lubrikuoti, kad jais būtų galima ne tik saugoti, tačiau ir pajusti kuo daugiau malonumo.

Anksčiau Durex Elite sargių dizainas būti pastelinių atspalvių: melsvas arba rausvas. Šiuo metu patys sargiai yra dedami į ryškiai raudonus „įdėkliukus“, kuriuos puošia baltas užrašas „Durex“. Taigi, tikrai nesuklysite, kurio gamintojo sargiai yra naudojami, kadangi vizualiai matyti.

Patys sargiai yra dedami į stilistiškai koreguotą dėžutę. Kaip ir anksčiau, taip ir šiuo metu ją puošia plunksna, kuri tarsi simbolizuoja švelnumą. Jį galima pajusti naudojant Durex sargius. Tiesa, plunksna tapo kur kas aptakesnė, minimalistinio dizaino.

Durex Elite sargiai tapo ryškūs ir traukiantis akis. Tokie jie ir yra. Juk visame pasaulyje tai yra vieni dažniausiai perkami prezervatyvų, tad natūralu, jog gamintojas nusprendė jiems skirti daugiau dėmesio ir svarbos.

O kodėl Durex Elite yra taip vertinami?

Prekybininkai Lietuvoje teigia, kad šie sargiai užima beveik 10 procentų rinkos. Galima sakyti, kad tai yra vienas populiariausių pasirinkimų. Ne tik kalbant apie sargius, tačiau apie apsaugos priemones apskritai. Kodėl jie taip vertinami?

  1.     Jie yra papildomai lubrikuoti, tad galima džiaugtis, kad slydimas yra didesnis ir tuo pačiu dėl to seksas yra kur kas malonesnis.
  2.     Jie yra parduodami komplektais po 3 vnt., 10 vnt., 12 vnt. ar 24 vnt. pakuotėse.
  3.     Galima pirkti internetu arba galite įsigyti ir fizinėse prekybos vietose.
  4.     Durex Elite – labai gera apsauga, kuri siekia iki 99.98 proc.
  5.     Šis sargis yra lateksinis. Tinka daugeliui, tačiau ne visiems.
  6.     Universalus dydis dažniausiai suteikia galimybę labai daug dėmesio neskirti paieškoms.

Pastebima, kad dažniausiai kartą pabandžius Durex Elite žmonės lieka prie jo. Jų geriausia ir klausti – kodėl? Visgi, turbūt visi aptarti privalumai susijungia į vieną ir džiugina kokybe, kurios malonumai – neturi pabaigos.

Durex Elite prezervatyvas yra optimalaus plonumo bei reikalingos drėgmės derinys, kad užtikrintų didžiausią jautrumą bei suteiktų daugiau ma...
Durex Fetherlite Elite ploniausias iš prezervatyvų, tačiau toks pat tvirtas, kad suteiktų maksimalią apsaugą. Jie išsiskiria i...
Durex Elite 144 vnt. dėžutė - prezervatyvai yra populiarūs ir patikima apsaugos priemonė, padedanti apsisaugoti nuo neplanuotų nėštum...
Durex Feel Thin Fetherlite Elite 18 vnt. - ganėtinai ploni ir pakankamai sudrėkinti vandens pagrindo lubrikantu Durex prezervatyvai, kad užt...
Durex Feel Thin Fetherlite Elite 12 vnt. - vieni populiariausių prezervatyvų, kurie yra 20% plonesni už standartinius prezervatyvus ir gausi...