Prostatos masažas ir jo nauda

Prostatos masažas ir jo nauda

Nadin Sh iliustracija iš pexels.com

Prostatos masažas neturėtų būti tabu. Kadangi šiais laikais apie seksualinius potyrius ir poreikius yra kalbama vis daugiau ir vis garsiau – reikėtų apie tai pasikalbėti su savo antra puse, kuri galbūt nori, tačiau nedrįsta pasakyti.

Džiugu, kad prostatos mankšta šiuo metu įvardijama ne tik kaip galimybė pajusti malonumą, tačiau ir kaip priemonė geriau jaustis, būti sveikesniu. Net medikai siūlo vyrams reguliariai mėgautis tokiu masažu, kadangi jis gali padėti ne tik geriau jaustis po visko, tačiau ir užkirsti kelią prostatos problemoms.

Prostatos masažo nauda

Jeigu moterys orgazmą pajunta suaktyvinus G tašką, tai vyrai gali kur kas daugiau aistros ir emocijų patirti tuomet, kai yra stimuliuojamas jų P taškas. Žinoma, kad vyrams daugelis lytinių sueičių baigiasi orgazmu. Tačiau dažniausiai be P stimuliacijos – jis toli gražu ne toks audringas, koks galėtų būti. O suteikti mylimam žmogui daugiau malonumo yra tiesiog būtina.

O kokia gi yra prostatos masažo nauda – aptarsime straipsnyje.

Padeda atsipalaiduoti

 

Seksas apskritai yra įvardijamas kaip bene pati geriausia priemonė, kuri gali padėti pabėgti nuo dienos darbų ir paprasčiausiai atsipalaiduoti. Tačiau tikrai ne visada seksas yra toks geras, koks galėtų būti. Dažniausiai kai kalbama apie prastą seksą minimos moterys. Joms gali trukti drėgmės, jos labai dažnai verčiamos vyrų mylėtis neapšilus, tad dėl to – seksas tikrai ne toks geras, koks galėtų būti. Tačiau išties, statistika rodo, kad vyrai taip pat toli gražu ne visada patenkinti seksu. Kai kuriems tai yra mechaninis darbas. Žinoma, kad kažkiek malonus, kitaip sekso nebūtų. Tačiau tikrai ne toks, kad norėtųsi sueitimi džiaugtis kuo dažniau. Ne tik vyrai turi ieškoti priemonių, kurios galėtų padėti sekso metu moterims jaustis kur kas geriau. Pastarosios taip pat turėtų bandyti įvairias sekso gerinimo metodikas, kurios padės vyrui pajusti daugiau. Ir viskas gali prasidėti nuo pokalbio. Reikia tik išsakyti – ko yra norima ir aptarti priemones – kuriomis tai galima pasiekti.

Padeda atsikratyti streso

Kadangi XXI amžiaus vyras dažniausiai ant pečių neša labai daug darbų ir projektų – reikia ieškoti būdų, kurie gali padėti vienu ypu viską pamiršti. Ir vėlgi – čia į pagalbą ateina prostatos masažas. Kaip ir moterims G taško stimuliacija gali padėti pamiršti viską, kas yra aplink, taip ir vyrams – šis masažas yra mažas stebuklas, kuris nugali stresą.

Prevencija nuo prostatos vėžio

 

Štai kur kas rimtesnė priežastis, kodėl reikėtų vyrams dažniau atlikti prostatos masažą, yra galimybė išvengti vėžio. Svarbiausia, kad taip sako ne tik patys vyrai, kurie kartais gal nori mėgautis šiuo masažu, tačiau kitomis priemonėmis nemoka pasakyti savo moterims. Tai yra įrodyta net ir moksliškai. Teresa Hagan Thomas PHD, BA, RN straipsnyje „How to Lower Your Risk of Prostate Cancer“ mini, kad prostatos masažas yra bene pati efektyviausia prevencinė priemonė kovoje su šio tipo vėžiu. Žinoma, kad geriausias rezultatas bus pasiektas tik tokiu atveju, kai masažas bus daromas reguliariai. O svarbiausia, kad ne tik vyrai dažniausiai kartą pabandę patys kur kas dažniau nori šio masažo, tačiau taip pat ir moterys išbandžiusios nori kartoti, kadangi joms yra labai gera matyti, kad mylimas vyras jaučiasi po visko maksimaliai gerai.

Prevencija nuo prostatos vėžio

Anna Tarazevich iliustracija iš pexels.com

Ir pabaigai – šiek tiek statistikos:

  1. Prostatos vėžys, deja, yra pati dažniausia vyrų onkologinė liga Lietuvoje.
  2. Per vienerius metus yra vidutiniškai nustatoma apie 2 000 naujų būtent šio tipo vėžio atvejų.
  3. Liūdna, tačiau sergamumas šia liga tik auga.
  4. Dažniausiai serga vyrai, kurie yra vyresni nei 50 metų.

Nepamirškite, kad reikia reguliariai tikrintis savo prostatą. Tai gali padėti išvengti baisios ligos masažas –  vienas iš metodų. Tačiau reguliarios patikros taip pat yra būtinos.

 

Mažina lytinių organų skausmą

 

Jeigu dėl kokių nors priežasčių vyrą kankina lytinių organų skausmai – taip pat verta mėgautis prostatos masažu kuo dažniau. Mokslininkai teigia, kad dažniausiai šis mažas labai puikiai bent jau tam kartui naikina bet kokio tipo skausmus. Paprasčiausiai kai žmogus patiria orgazmą – suaktyvėję tam tikrų smegenų ląstelių darbas. Jos yra atsakingos už laimę, tad skausmai lieka antroje vietoje.

Gerinama kraujotaka

 

Taip pat prostatos masažas gali labai pagerinti kraujotaką. Dėl to žmogus ne tik geriau jaustis, tačiau svarbiausia, kad ilgainiui gali pagerėti ir jo erekcija. Taigi, šis masažas yra labai puikus „įrankis“ moterims pagerinti ir sekso kokybę, mėgautis kur kas didesniu peniu.

Išvalo prostatą

 

Masažas taip pat gali padėti išvalyti prostatą nuo pačių įvairiausių gumulėlių, kurie ne tik sukelia ligas, tačiau ir skausmą. Svarbiausia nelaukti, kol kokia nors sveikatos problemos bus didesnė, o masažą išbandyti kuo anksčiau. Juolab, kad tai yra ne tik daugelio problemų pašalinimo metodas, tačiau ir prevencinė priemonė nuo įvairiausių sveikatos problemų.

Gerina sėklą

 

Galiausiai, poroms, kurios planuoja vaikus, taip pat siūlome išbandyti prostatos masažą. Tai yra galimybė išvalyti toksinus iš viso organizmo ir taip pagerinti sėklos kokybę. Visa tai natūraliai gali padėti šiek tiek padidinti pastojimo šansus.

Prostatos mankšta

 

Prostatos masažas gali būti atliekamas rankomis arba su specialiais masažuokliais. Prostatos masažuokliai gali būti perkami sekso prekių parduotuvėse. Reikia tik rasti tokį, kurį geriausiai patekina jūsų poreikius. Dėl to tartis su specialistais – verta. O kokie apskritai yra patys svarbiausi?

Medžiaga/sudėtis

Renkantis bet kokius sekso žaisliukus pirmiausia reikia žiūrėti – kokia yra jų sudėtis. Šiuo metu labai mėgstami lateksiniai, kadangi jie yra itin švelnūs. Neblogas pasirinkimas yra ir guminiai. Papildomai visus verta lubrikuoti, kadangi jie gali padėti užtikrinti kur kas geresnį slydimą.

Dydis

Kitas niuansas yra dydis. Kai kuriems gali atrodyti, kad kuo didesnis – tuo daugiau malonumo. Labai dažnai taip galvoja ir moterys, kurios perka pačius pirmus savo vibratorius. Visgi, dydis tikrai nėra esmė. Kur kas svarbesnis dalykas yra technika. Juolab, pačių pirmų kartų metu geriausia nesirinkti labai didelių masažuoklių, kadangi jie gali išgąsdinti. Visada rezultato link – mažais žingsniais. Masažuokliai taip pat turėtų būti vidutiniai. Pirmiems kartams net galima išbandyti mažesnius. Vėliau – kai masažas patiks, galėsite rinktis ir didesnius.

Forma

Daugelis prostatai skirtų masažuoklių yra su specialia forma, kad būtų galima kur kas greičiau pasiekti prostatą, tad nereiktų moteriai labai stengtis ir tuo pačiu per daug eksperimentuoti. Tai yra viena iš priežasčių, kodėl poros kartais nedrįsta išbandyti šio masažo. Taigi, patiems pirmiems kartams geriausia rinktis specialios formos, kurie iškart pritaikyti žaidimams. Vėliau, kai jau bus įgundama – kur kas paprasčiau galėsite žaisti su tiesiu masažuokliu ir net pirštuku.

Vibracijos lygis

Geriausia yra rinktis tokius masažuoklius, kurie turi net kelis vibracijos lygius. Galima rasti ir tokius, kurie yra visai be vibracijos. Visgi, vibravimas yra labai puiki galimybė masažo metu pajusti daugiau, tad jis yra labai rekomenduojamas.

Įkrovimo galimybės

Galiausiai, reikia daugiau dėmesio skirti ir daikto įkrovimui. Galite rasti tokius, kurie veikia elektros pagalba ir tokius, kurie veikia su baterijomis. Kiekvienas renkasi tą variantą, kuris jam patogesnis. Svarbiausia yra dar prieš planuojant žaidimus patikrinti, ar energijos yra apstu.

Kadangi masturbatoriai vyrams perkami ilgam laiko tarpui – netaupykite. Taip pat verta įsigyti specialias sekso žaisliukų valymo bei priežiūros priemones. Tai gali padėti jums po kiekvieno malonumo detaliai išvalyti masažuoklį bei paruošti jį kitiems žaidimams.

Kai nebūdavo sekso žaisliukų – masažas buvo atliekamas paprasčiausia pirštu. Visgi, pasikartosime, kad žaisliukas yra kur kas patogesnis pasirinkimas. Tiek dėl didesnių pojūčių, tiek dėl galimybės būti ramiu, kad viskas atlikta tinkamai.

Kaip atlikti prostatos masažą pirštu? Viskas gana paprasta.

  • Būtinai naudokite lubrikantą. Geriausia yra aliejinio pagrindo, kadangi jis laikosi ilgiausiai.
  • Įkišus pirštą į išangę galima jų judinti į viršų, link bambos. Kartokite judesius aukštis ir žemyn. Pirmiausia – lėtai, o paskui vos didinkite.
  • Įkišus pirštą reikia rasti prostatą. Vienas vyro maloninimo būdų – jos spaudinėjimas. Tačiau svarbiausia – ne per grubiai. Visada reikia žingsnis po žingsnio, kad vyras įsiaudrintų palaipsniui. Jeigu darysite labai grubiai ir greitai – gali būti, kad vyrai tai nekels jokio malonumo.
  • Taip pat galima masažuoti piešiant apskritimą aplink prostatą. Daugelis moterų bijo, kad ją rasti gali būti gana sunku. Tikrai ne. Dažniausiai vis įdėjus pirštą į išangę iškart pavyks pajusti tarsi maišelį. Taigi, galima jį stimuliuoti apvaliais judesiais aplinkui. Vėlgi, geriausia pradėti kuo lėčiau ir galiausiai rimtą vis didinti ir greitinį.
  • Galite bandyti imituoti ir vibraciją. Toks bandymas vyrams sukels labai daug malonumų, tačiau moteris vers labai paplušėti. Kur kas paprasčiau yra iš karto įsigyti sekso žaisliukus, kurie garantuos pačius geriausius potyrius.

O galiausiai –  reikia bandyti. Tai, kas patinka vienam vyrui – kitam gali visai netikti. Tik bandymų metu rasite ritmą ir metodiką, kuris būtent jūsų mylimam žmogui kelia geriausias emocijas ir garantuoja, kad potyriai bus patys maloniausi.

Prostatos masažo nauda

Mitai apie prostatos masažą

Deja, puikusis prostatos masažas, kaip jau minėjome, šiais laikais vis dar yra apipintas mitas, kurie gali trukdyti suvokti, kodėl tai turi būti poros rutinos dalis. Žemiau aptarsime dažniausiai girdimus mitus.

Mitas, kad masažo kaina yra didelė

 

Prostatos masažo kaina yra įvairi. Svarbiausia, kad su tinkamais žaisliukais galima šį masažą atlikti namuose. Nereikia specialisto, jeigu šalia yra mylimas žmogus.

Mitas, kad šis masažas yra skirtas tik homoseksualams

 

Daugeliui vyrų iki šiol atrodo, kad prostatos masažas yra skirtas tik homoseksualioms poroms. Tikrai ne. Labai liūdna, kad šis mitas gali trukdyti vyrams ne tik mėgautis labai dideliais malonumais, tačiau taip pat ir būti sveikesniems. Atminkite ir supraskite, kad prostatos masažas nėra tas pats kas analinis seksas.

Mitas, kad rasti prostatą yra labai sunku

 

Kaip ir bet kokių pačių pirmų kartų metu – reikia praktikos. Tačiau jeigu viską atlikti pirštu atrodo kiek per sudėtinga – geriausia yra išbandyti sekso žaisliukus. Jie yra pagaminti taip, kad puikiai pasieks P tašką be jokių pastangų. Moteriai beliks tik prižiūrėti, kad judėjimo ritmas būtų naudingas ir malonumą suteikiantys vyrui.

Mitas – prostatos masažas kelia skausmą

 

Dažniausiai šis mitas minimas dėl to, kad vyrai atėjęs pas specialistą pasitikrinti prostatą teigia, kad jiems ši procedūra buvo nemaloni. Tačiau juk normalu, kad tikrai nėra gera, kai svetimas žmogus kiša pirštą į užpakalį. Tačiau kai tai daro asmuo, kurį mylite ir kuriuo pasitikite, žinoma, kad bus kur kas daugiau atsipalaidavimo ir tuo pačiu pavyks pajusti kur kas daugiau gerų potyrių.

Apskritai temose, kuriose minimas seksas, svarbiausia kuo mažiau dėmesio skirti kitų nuomonėms ir mitams. Tai yra jūsų galimybė jaustis gerai ir patirti tai, ko norisi. Jokio skirtumo – ką sako kiti. Reikia daryti tai, kas jums patinka ir bandyti kuo dažniau. Galiausiai tai padės rasti malonumus, kuris nuneš į dangų.

Addicted Toys Anal Stimulator Realistic Silicone - prostatos masažuoklis, suteikiantis jaudinančius orgazmus. Tobulai išlenktos ...
Jelly Rancher Ripple T-Plug - analinis kaištis skirtas analiniams žaidimams. Šis juodos spalvos žaisliukas puikiai tiks, bet k...
Rebel P-Spot Vibrator - aukštos kokybės prostatos vibratorius, sukurtas siekiant suteikti vyrams intensyvią ir nepakartojamą malonumo...
Leiskitės į naują malonumo lygį su Intense Shelki Anal Plug M Black- aukščiausios kokybės analinis kaištis, sukurtas sute...
Black Velvets Ring & Vibro Plug - vyrams skirtas analinis kaištis su žiedu peniui ir sėklidėms. Puiki prostatos ir tapvietės stim...
Aphrodisia Pumpn Play - vibruojantis, pripučiamas analinis stimuliatorius, kuris suteiks visiškai naujų potyrių lytiniam gyvenimui. &...