Dovanos merginai ar vaikinui Valentino dienos proga. Patarimai

Dovanos merginai ar vaikinui Valentino dienos proga. Patarimai

Nors ne kiekvienas mėgsta ir švenčia Valentino dieną, tačiau daugeliui porų tai yra galimybė patirti kuo daugiau gerų emocijų ir tuo pačiu išgyventi meilę mylimam žmogui, kai kasdienybėje ji dažnai yra pamiršta. Tai yra diena, o dažniausiai tam skirtas vakaras, kai norisi mylimam žmogui parodyti koks jis Jums yra svarbus ir tai padaryti ne su šokolado dėžute, tačiau geromis emocijomis.

Žinoma, kalbame apie seksą. Nors mėgautis jo malonumais reikia ne tik per Valentino dieną, visgi, tai yra metas, kai daugelis kur kas drąsiau išbando įvairius sexo žaisliukus ir pozas, kurie jiems iki šiol buvo tabu.

Valentino diena: ką dovanoti?

Ką dovanoti priklauso nuo žmogaus poreikių ir galimybių. Galima dovanoti saldainius arba gėles. Tai yra visada mielas gestas, kuris parodo kitam žmogui, kad jis jam yra svarbus. Tačiau kur kas geriau nei šios smulkmenos yra geros emocijos, kurios gali būti patiriamos sekso metu. Dėl to siūlome dovanoti įvairius su seksu susijusius žaisliukus, kurie leis visą naktį mėgautis tik pačiomis geriausiomis emocijomis.

Svarbiausia yra pamiršti visus tabu. Žinoma, kai rasite tą žmogų, kuriam nebijote dovanoti vibratorių arba lubrikantą – jo įteikimas tikrai nebus nei juokingas, nei kuklus. Taip parodote kitam žmogui, kad norisi jam suteikti kuo daugiau gerų emocijų. O seksas yra labai svarbi to dalis.

Kokios populiariausios Valentino dienos dovanos?

Kalbant apie sekso dovanas šiuo metu pasirinkimas tikrai yra gana platus. Siūlome nepamiršti, kad daugelis prekybos vietų teikia online konsultacijas, kurių metu galima išsakyti pardavėjui savo poreikius ir pagal juos bus pasiūlytos prekės, kurios labiausiai tinka kiekvienai porai. Taip pat siūlome nebijoti išbandyti naujų dalykų, kurie Jums atvers plačias meilės galimybes.

Vibratoriai

Nors jie dažniausiai siejami su moterimis, tačiau pasitarnauti sekso metu vyrams gali taip pat. Šiuo metu labai mėgstami ir specialiai poroms kurti vibratoriai. Tikrai ne tik homoseksualioms, tačiau ir heteroseksualioms. Tiesiog jeigu dar niekada iki šiol neteko jo naudoti – geriausia yra rinktis mažesnį dydį, kas pirmo karto metu nekeltų baimių, o paskui ir neatsirastų nemalonūs potyriai, kurie po visko galėtų atgrasyti jį nuo antro karto naudojimo.

Sekso žaisliukai

Tiesa, sekse gali būti naudojami ne tik vibratoriai, tačiau ir daugelis kitų įvairių žaisliukų, kurie kels tik geriausias emocijas ir tuo pačiu padės patirti naujus potyrius.  Yra labai daug įvairių žaisliukų, kurie gali būti valdomi nuotoliniu būdu. Nors dažniausiai yra skirti moterims, tačiau vyrams taip pat kelia daug gerų emocijų bei jaudina. Juk gera matyti, kaip jo antra pusė jaučiasi seksualiai, tai dažniausiai didina gerus potyrius ne tik ją matant, tačiau ir žinant, kad galima kontroliuoti jos elgesį.

Seksualus apatinis trikotažas

Šiuo metu trikotažo pasirinkimas skirtas ne tik moterims, tačiau taip pat ir vyrams. Jie irgi gali rasti labai daug skoningų apatinių, kurie kels moters fantaziją. Svarbiausia yra rinktis savo dydžio ir tokius, kurie jums patogūs.

Lubrikantas

Taip pat galima įteikti lubrikantą, kurie gali ne tik suteikti daugiau slidumo, tačiau taip pat ir pajusti kitus potyrius. Kai kurie šildo, kiti – vėsina. Vieni daugiau potyrių sukelia moterims o kiti – vyrams. Visgi, faktas, kad vienos nakties metu galima išbandyti kuo daugiau variantų ir galiausiai, Valentino dienos žaidimai gali ir turėtų trukti ne tik naktį, tačiau ir visą dieną.

Erotic Advent Calendar Love is all we need - gražaus ir prabangaus dizaino, erotinių prekių advento kalendorius, su 24 skirtingomis dovanėlė...
Amazing Pleasure Sex Toy Kit - fetišo rinkinys, skirtas trokštantiems naujų prieskonių savo miegamajame. Šiame kokybi&s...
ToyJoy LoveToy Starter Kit erotinių prekių rinkinys - šį malonumo rinkinį sudaro: riešo rankogaliai, botagėlis, odinis akių ra...
JoyDivision Penisex XXL Extreme Cream 100 ml stimuliuojantis kremas, specialiai sukurtas vyrams, kad padėtų sustiprinti erekciją ir apimtis ...
ERO Clitoris Spray 50 ml - Švelniai purkšti, drėkinti išorinias lytines lūpas ir klitorį. Leisti nudžiūti. ERO clitoris...
TOYJOY Super Sex Bomb sekso prekių rinkinys - tai 11 erotinių prekių, kurios suteiks malonumą Jam ir Jai. Tai puiki dovana, kurią galit...