Kaip išsirinkti lubrikantą?

Kaip išsirinkti lubrikantą?

Net ir vaikai žino, kam yra reikalingi prezervatyvai. Dažniausiai papildomą nuostabą kelia lubrikantai, kurių pasiūla yra ne ką mažesnė nei sargių. Natūralu, kad daugeliui kyla klausimas – kam jie reikalingi. Trumpai tariant, lubrikantai padeda sudrėkti, kas yra būtina sekso metu.

Tuomet varpa lengviau slys ir malonumas bus kur kas didesnis. Lubrikantai naudojami ir homoseksualų, ir net asmenų, kurie užsiima oraliniu seksu. Kaip išsirinkti lubrikantą? Kadangi šių prekių pasiūla tokia plati – naudinga susipažinti, kad būtų galima paprasčiau pasirinkti.

Pirmiausia lubrikantai gali būti skiriami pagal tai, kokią funkciją jie atlieka

  1. Suteikia papildomos drėgmės, kuri reikalinga tiek vaginaliniam, tiek analiniam seksui.
  2. Įvairūs kvapai padeda maloniau jaustis užsiimant oraliniu seksu.
  3. Lubrikantai gali šaldyti, šildyti ir panašiai, kad taip pat suteikia naujų pojūčių.

Pasirinkti lubrikantą reikia pagal savo asmeninius poreikius. Jeigu nežinote, koks Jums labiausiai tinka – naudinga pasikonsultuoti su Prezervatyvai.net konsultantais, kurie gali pasakyti, kuris variantas geriausias. Aišku, gali tekti išbandyti kelis, kol atrasite labiausiai tinkantį.

Egzistuoja kelių rūšių lubrikantai

Kiekvieni iš jų pasižymi tam tikromis charakteristikomis, kurios ir nulemia konkretų pasirinkimą. Dažniausiai pasirenkami silikoniai lubrikantai, kadangi jie yra patys universaliausi. Nesunkiai užsitepa, nepurvina patalynės, galiausiai, egzistuoja labai platus kvapų bei skonių pasirinkimas.

Aliejiniai lubrikantai

Aliejiniai lubrikantai dažniausiai rekomenduojama analinio sekso metu bei homoseksualioms poroms. Paprasčiausiai jie sudrėkina išties intensyviai ir slydimas bus intensyvus. Verta akcentuoti, kad jie labai greitai įsigeria ir patalynę, kurią dažniausiai po sekso tenka išmesti. Tiesiog įsigykite atskirą paklodę būtent šiems malonumams.

Vandens pagrindu

Vandens pagrindu pagamini lubrikantai nusivalo lengviausiai. Puikiai tinka heteroseksualioms poroms, kurios paprasčiausiai nori pagyvinti savo seksualinius santykius. Nebūtina turėti kokių nors problemų siekiant pasinaudoti lubrikantu.

Vazelino pagrindu

Vazelino pagrindu sukurta priemonė labai puikiai tinka naudoti kartu su apsaugos priemonėmis. Pjur lubrikantai taip pat gaminami vazelino pagrindu. Daugelis žmonių juos ypač giria.

!!! Didesnis lubrikanto kiekis nereiškia ir didesnį malonumą. Viska reikia naudoti saikingai. Uždėkite jo ant pirštų tarsi dantų pastos ant šepetėlio. Jeigu jaučiate, kad trūksta – padidinkite kiekį.

Tegul masturbacija būna dar malonesnė

Tiek vyrai, tiek moterys save tenkina ir tai normalu. Jeigu norite, kad masturbacija būtų dar malonesnė – įsigykite priemonę, kuri gali padidinti slydimą. Visos aptartos rūšys puikiai tinka masturbacijai (tiek vyrų, tie moterų). Visgi, jeigu nežinote, kurie tinka labiausiai – pasitarkite su prekybos vietos pardavėjais arba savo asmeniniu ginekologu/urologu.

Lubrikantų pasirinkimas, charakteristikos bei kitos detalės

Perkant juos pirmą kartą rekomenduojame paieškoms skirti kuo daugiau laiko. Atradus Jums tinkamą variantą visą laiką galėsite prie jo ir likti. Kaip jau minėjome – konsultacija dažniausiai būna neįkainojama pagalba, tačiau bent kiek patarti ir mes čia pabandysime.

  1. Rūšys. Kaip jau minėjome – pasirinkimas platus.
  2. Kaina. Skirtingi lubrikantai kainuoja ir skirtingas pinigų sumas. Jeigu pirksite specializuotose prekybos vietose – galėsite būti tikras, kad prekė kokybiška. Nepamirškite, kad vieno buteliuko užtenka ilgam laiko tarpui.
  3. Firma. Pjur lubrikantai – puikus pasirinkimas norintiems naujų pojūčių. Plačiau susipažinti su kompanijų pasiūla galima internete. Tai visada naudingas pasirinkimas.
  4. Kvapas. Tai aktualu ne tik tokiu atveju, jeigu norite užsiimti oraliniu seksu. Kvapas gali suteikti naujų pojūčių. Juk mūsų uoslė – tikras fenomenas.
  5. Spalva. Dažniausiai pasirenkami bespalviai lubrikantai, tačiau išties pasiūla plati, tad ieškantys tikrai atras.
  6. Galiojimo laikas. Jokiu būdu nenaudokite tokių lubrikantų, kurių galiojimo laiko tarpas yra pasibaigęs. Dėlto gali kilti įvairios problemos ir bėrimai.

Lubrikantai – tai bene geriausias tarpinis variantas tarp noro pajusti naujų įspūdžių ir baimės naudotis sekso žaisliukais.

Pjur AQUA 100 ml - populiariausias ir vienas geriausių vandens pagrindu sukurtas lubrikantas iš Pjur. Natūralus, vandens pagrindo lub...
Durex Play Feel 100ml - klasikinis durex lubrikantas kuris gali sumažinti makšties sausumą intymių santykių metu. Šis gelis yr...
Durex Play Real Feel 50 ml - silikono pagrindu sukurtas lubrikantas, rūpinasi Jūsų oda ir daro ją šilkinę. Nelipnus, labai lengvai sl...
Pjur Analyse Me Comfort Water Anal Glide 30 ml - intensyviai drėkinantis analinis lubrikantas. Dėl hialurono drėkinančių savybių, ypatingai ...
Pjur Woman Nude 30 ml - neutralus vandens pagrindu lubrikantas, be priedų. Sudėtyje nėra glicerino, parabenų ar konservantų ir neturi kvapo ...
Pjur Back Door Relaxing Anal Glide 250 ml - silikoninis, relaksacinis, analinis lubrikantas, praturtintas natūraliais Jojobos ekstraktais. P...