Silikoniniai lubrikantai: kas, kaip kodėl?

Silikoniniai lubrikantai: kas, kaip kodėl?

Lubrikantai – puikus pasirinkimas ne tik heteroseksualioms poroms, kurios nori lovoje pajusti daugiau naujų pojūčių, tačiau tuo pačiu ir homoseksualams bei masturbaciją propaguojantiems. Silikoniniai lubrikantai – populiariausias būdas nusibodusį seksą padaryti išskirtiniu pojūčiu. Svarbiausia, kad egzistuoja labai platus lubrikantų pasirinkimas. Mes siūlome silikoninius, kadangi pastarieji dažniausiai pasirenkami dėl plačios įvairovės, nedidelės kainos bei patogumo naudojant.

Kas poroje turėtų pasirūpinti lubrikantu?

Seksas – dviejų žmonių reikalas, tad lygiai taip pat kaip ir apsaugos priemonėmis turėtų rūpintis abu ir lubrikantus įsigyti, esant poreikiui, galėtų bet kuris. Svarbiausia, kad sprendimas būtų abiejų žmonių. Tiesa, juk lubrikantas tai ne sekso žaisliukas, kurių žmonės kartais bijo. Silikono pagrindu sukurta priemonė tarsi kremas padeda geriau slysti, o tuo pačiu ir pajusti daugiau malonumo.

Kam skirti lubrikantai?

Sintetiniai lubrikantai turi gana daug skirtingų panaudojimo galimybių, tad jeigu poroje iškilo poreikis pagyvinti seksą – įsigykite šią kokybišką priemonę iš Prezervatyvai.net prekybos vietos. Lubrikantai dažniausiai klasifikuojami pagal tai, kam jie bus naudojami.

  1. Analiniai lubrikantai. Homoseksualios poros būtinai turi naudotis šiais lubrikantais, kadangi analinė ertmė nėra pritaikyta seksui, taigi, ji nesudrėksta. Lygiai taip pat kaip mylintis moteriai ir vyrui nusprendžiama išbandyti šuniuko pozą. Lubrikantas – būtinas.
  2. Vaginaliniai lubrikantai. Įprasto sekso metu jie naudojami ne tik todėl, kad moteris nesugeba susijaudinti. Kartais tai suteikia naujų pojūčių.
  3. Oraliniai lubrikantai. Oralinis seksas bus kur kas malonesnis tokiu atveju, jeigu vyriškas arba moteriškas lytinis organas bus padengtas kvepiančiu bei skonį turinčiu lubrikantu.
  4. Šildantys arba šaldantys lubrikantai. Egzistuoja ir šildantys arba šaldantys lubrikantai, kurie jums gali padėti pajusti daugiau pojūčių sekso metu. Svarbiausia, jog pasirinkimas yra toks platus, kad kiekvienas ras jam labiausiai tinkamą variantą.

Ar vietoj lubrikanto gali būti naudojamas kulinarijai skirtas aliejus?

Kai kurie nori sutaupyti ir vietoj konkrečios priemonės pirkimo nusprendžia, kad galima pasinaudoti ir įprastais aliejais, kuriuos randame savo virtuvėje. Išties, naudoti galima, kadangi jų masė labai panaši, tačiau niekada negali užtikrinti, kad nesulauksite kokių nors nemalonių pojūčių. Pavyzdžiui, silikoniniai lubrikantai sukurti taip, kad juos galėtų išbandyti visi norintys ir nesusidurs su neigiamais pojūčiais. Taigi, prieš bandydami taupyti pagalvokite apie savo sveikatą.

Įdomūs faktai apie lubrikantus

Tokie lubrikantai, kokiais mes džiaugiamės dabar – ne visą laiką funkcionavo rinkoje.

  1. Lubrikantai gali būti naudojami ne tik kaip priemonė sekse, tačiau tuo pačiu ir masažui, kuris Jūsų partneriui tikrai labai patiks.
  2. Kuo daugiau skirtingų lubrikantų išbandysite, tuo tikresni galėsite būti, kad naudojate Jums labiausiai tinkamą.
  3. Paragavus ar prarijus lubrikanto Jums nieko blogo nenutiks, tačiau nerekomenduojame jo valgyti.
  4. Kai dar nebuvo sukurti lubrikantai – žmonės vietoj jo naudojo alyvuogių aliejų. Tiesa, kaip jau minėjome, šiuo metu siūlome naudotis specialiai sukurtomis priemonėmis.
  5. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad naudojant lubrikantą seksas būna kur kas geresnis ir suteikia daugiau malonumo.

Lubrikantai gali tapti nuolatiniais Jūsų lovos palydovais. Prezervatyvai.net – kiekvienam, kuris svajoja apie niekada nesibaigiančią aistrą. Juk gyvename tik vieną kartą.

Pjur Back Door Relaxing Anal Glide 250 ml - silikoninis, relaksacinis, analinis lubrikantas, praturtintas natūraliais Jojobos ekstraktais. P...
Just Glide Premium Anal - lubrikantas specialiai sukurtas analiniam seksui, idealiai suteikia komfortą intymių akimirkų metu. Šis lub...
Pjur original 10 ml - jūsų asmeninis lubrikantas padėsiantis suteikti dar daugiau malonūmų sueitis metu. Puikiai drėkinantis bei veikiantis,...
Pjur Man Premium Extremeglide analinis lubrikantas, prabangus ir aukščiausios kokybės produktas, kuris padės sukurti puikų slydimą ir...
ID MILLENNIUM Long Lasting 65 ml. - neįtikėtinai stipri ir galinga silikono formulė. Keli lašai šio ID Millennium Long Lasting...
ID Millenium 30 ml - neįtikėtinai stipri ir galinga silikono formulė. Keli lašai šio ID Millennium ilgalaikio silikono lubrika...