Prezervatyvai be latekso

Prezervatyvai be latekso

Turbūt tikrai sutiksite, kad prezervatyvai yra pati geriausia apsaugos priemonė, kadangi saugo ne tik nuo neplanuoto nėštumo, tačiau ir LPL, galiausiai, pasirinkus tinkamus – gali sekso metu suteikti net daugiau malonumo.

Renkantis labiausiai tinkamus reikia įvertinti kuo daugiau niuansų, kurie lems, kad rasite tokius, kurie Jums tinka labiausiai. Vienas aspektų, kuris lemia pasirinkimą yra jų pagaminimo medžiaga. Galimi tokie, kurie yra gaminami iš latekso (tokie dominuoja) ir prezervatyvai be latekso, kurie puikiai tinka alergiškiems asmenims.

Lateksiniai sargiai

Patys pirmieji prezervatyvai, kurie jau priminė tuos, kuriuos mes naudojame šiandien, buvo gaminami iš ėriuko odos. Sutikite – džiugu, kad šiais laikais nereikia naudotis tokiomis apsaugos priemonėmis. Tačiau tam tikra prasme buvo nelateksiniai sargiai. Įdomu tai, kad tokio tipo sargius galima įsigyti ir šiais laikais. Žinoma, jie tikrai kur kas brangesni nei įprasti lateksiniai arba be latekso, tačiau juk žmonės turi labai įdomių fetišų, taip?

Visgi, lateksiniai prezervatyvai šiuo metu yra patys populiariausi ir jie dominuoja rinkoje. Tai yra medžiaga iš kurios net gaminama guma padangoms. Žinoma, su metais vis labiau tobulinama ir padeda džiaugtis ne tik odai maloniu sargiu, tačiau ir tokiu, kuris yra maksimaliai saugus.

Pagrindinė informacija, kurią jūs turite žinoti apie lateksinius sargius

  • Lateksas yra gaunamas iš kaučiuko, kuris randamas medžio žievėje.
  • Žinoma, jis yra maišymas su kitais komponentais, kurie padeda išgauti specialią pastą iš kurios yra gaminami sargiai.
  • Pagamintas lateksas yra laikomas net savaitę, kadangi tik taip gaunama reikalingos konsistencijos pasta, kuri vėliau yra labai įvairiai naudojama.
  • Dedamos priemaišos, kurios padeda išgauti esatines medžiagos savybes.
  • Taip pat reikalingas ir specialus mirkymas, kuris trunka irgi ne ką mažiau laiko.
  • Po mirkymo atliekamas specialus džiovinimas.
  • Galiausiai, paskutinio žingsnio metu speciali įranga formuoja sargių formą, kuri galiausiai ir mus pasiekia.

Tiesa, kaip jau minėjome, sargiai yra skirti ne tik apsaugai, tačiau taip pat ir didesniam malonumui. Galiausiai, pačių sargių dydžių bei kitų rodiklių variacijų tikrai yra labai daug. Gamintojai stengiasi rinkai pasiūlyti kuo platesnę pasiūlą, kad kiekvienas galėtų rasti jam labiausiai tinkamą variantą. Tokį, kuris leis sekso metu visiškai atsipalaiduoti.

Prezervatyvai be latekso

Mažesnę rinkos dalį užima sargiai be latekso, tačiau tai tikrai nereikia, kad jie yra kažkuo blogesni. Tikrai ne. Tiesiog atsirado kur kas vėliau, dažniausiai buvo pristatomi kaip apsauga, kuri yra skirta asmenims, kurie alergiški lateksui. Galbūt todėl taip masyviai ir nepaplito, kadangi iki šių dienų yra naudojami kaip alternatyva. Visgi, jie tikrai taip pat puikiai saugo ir juos drąsiai gali naudoti tie, kurie nėra alergiški lateksui. Prezervatyvai be latekso puiki išeitis ir tiems kurie negali pakęsti nemalonaus latekso kvapo, nors šiais laikais gaminami sargiai nebeturi tokio kaip seniau nemalonaus latekso kvapo.

Belateksiniai sargiai rinkoje pradėjo rastis tik apie 1990-uosius metus. Jau tuomet vienu metu net keli gamintojai pasiūlė tokio tipo sargius, kurie turėjo padėti alergiškiems asmenims būti ramiems dėl savo seksualinio gyvenimo. Kur kas vėliau atsirado belateksiniai sargiai ir moterims.

Šio tipo sargiai yra gaminami iš specialios medžiagos, kuri yra vadinama poliuretanu

Ar tai yra geresnis pasirinkimas nei lateksas? Negalima sakyti, kad nei geriau, nei blogiau. Dažniausiai abu sargiai, kurie yra analogiškų charakteristikų, pasižymi panašiu poveikiu, tad reikia daugiau dėmesio skirti ne medžiagai, tačiau konkrečioms sargio savybėms kaip dydis, storis ir panašiai.

Kai kurie teigia, kad tokie sargiai ne tokie tamprūs kaip lateksiniai. Pajusti skirtumą bus galima tik išbandžius, tačiau tamprumas nėra svarbus rodiklis renkantis savo dydžio sargius, kurie tolygiai apglunda varpą. Taip pat, dedant juos atsakingai, atsargiai, kadangi ir iš kokios medžiagos jie yra pagaminti – svarbu, kad dėjimo metu nebūtų pažeisti.

Ar aš turiu alergiją?

Dažniausiai alergiją lateksui turintys asmenys net nesvarsto – ar ją turi, kadangi yra tam tikri labai ryškūs rodikliai, kurie parodo, kad reikia ieškoti kitokio tipo sargio. Tai dažniausiai niežėjimas jį dėvint, labai dažnai matomas paraudimas, kartais atsiranda bėrimas. Taigi, potyriai nėra malonūs ir jeigu juos jaučiasi tada, kai sargis yra uždėtas – reikia ieškoti belateksinių. Galiausiai atsiminkite, kad lateksui gali būti alergiški ne tik vyrai, tačiau taip pat ir moterys.

SKYN Close Feel 10 vnt. - itin ploni prezervatyvai, suteikiantys maksimaliai malonius pojūčius. Šiek tiek siauresni už standartinius ...
SKYN Large 3 vnt - šiek tiek didesnio dydžio SKYN prezervatyvas, pagamintas iš poliizopreno. Jeigu jums įprasto dydžio SKYN pr...
SKYN Excitation - naujos kartos prezervatyvas yra pagamintas iš SKYNFEEL, technologiškai pažangios medžiagos, kuri kaip įrodyt...
SKYN Extra Lubricated prezervatyvai be latekso, pagaminti iš poliizopreno įnovatyvios medžiagos, kuri yra tvirtesnė ir plonesnė už tr...
SKYN Original 144 vnt. dežutė - prezervatyvai pagaminti iš sensoprene medžiagos yra ne tik plonesni, bet ir tvirtesni, nei lateksinia...
SKYN Elite 10 vnt. dėžutė - prezervatyvas pagamintas iš patentuotos medžiagos vadinamos polizopreno. Siekiant užtikrinti maksimalų ko...