Ką reikia žinoti apie oralinį seksą: svarbiausia informacija

Ką reikia žinoti apie oralinį seksą: svarbiausia informacija

Oralinis seksas daugeliui žmonių yra viena svarbiausių atsipalaidavimo dalių. Nors daugelis jį tikrai yra bandę, tačiau liūdna, kad kai kuriems jis vis dar siejasi su kažkuo gėdingu. Taip neturėtų būti. Juk oralinis seksas – galimybė moteriai pajusti orgazmą, o vyrui – atsipalaiduoti dar labiau.

Nepamirškite, kad oralinis be apsaugos nėra geras pasirinkimas. Būtinai naudokite sargius, kurie suteiks oraliniam daugiau malonumo, kadangi būsite tikras, kad neapsikrėsite lytiškai plintančiomis ligomis. Taip pat galima naudoti įvairiausius sekso žaisliukus su siekiu paįvairinti procesą. O ką dar reikia žinoti?

Oralinis seksas – LPL šaltinis

Tyrimai rodo, kad daugelis žmonių atlieka oralinį seksą savo partneriui nenaudodami jokios apsaugos priemonės. Tai nėra gerai. Apsauga yra būtina, kadangi oralinis seksas yra viena dažniausių priežasčių, kodėl taip intensyviai plinta LPL. Tiesiog daugelis žmonių net nežino, kad jų burnos ertmėje yra įvairios žaizdelės, kurios gali būti įvairių ligų plitimo priežastis. Deja, taip yra. Dėl to siūlome tiek atliekant oralinį vyrui, tiek moteriai naudoti sargius. Tik atliekant moteriai geriausia yra prezervatyvą perkirpti išilgai ir pridėti prie lytinių organų prieš pradedant žaisti liežuviu.

Reikia mokėti atlikti oralinį seksą

Lygiai taip pat reikia suprasti, kad oralinis seksas nėra tik čiulpimas arba malimas liežuviu. Tai yra specialios technikos reikalaujantis žaidimas, kuris taip pat gali būti atliekamas įtraukiant rankas, pirštus. Dažniausiai kuo daugiau vietų vienu metu yra stimuliuojama – tuo sekso metu potyriai yra didesni. Natūralu, kad ilgainiui, su praktika ateina ir žinios, tad reikia bandyti ir bandyti, kol galiausiai tapsite tikru oralinio sekso asu.

Moterys dažniau pajunta orgazmą

Taip pat atlikti tyrimai, kurių metu buvo aiškinamasi, ar oralinis seksas gali padidinti tikimybę, kad moteris pajus po visko orgazmą. Rezultatai tikrai džiugina. Dažniausiai oralinis seksas yra ne priedas, tačiau būtinybei daugeliui moterų, kadangi jis padeda sekso metu kur kas labiau atsipalaiduoti ir tuo pačiu pajusti didesnius malonumus. Dėl to vyrai moterims turėtų atlikti oralinį kaip preliudiją didesnių malonumų link.

Tinkama apsauga

Visgi, kad ir koks oralinis atrodo geras būdas atsipalaiduoti, tačiau reikia nepamiršti, kad jis turi ir tamsiąją pusę. Daugelis pamiršta, kad oralinio sekso metu taip pat gali plisti lytinės ligos, tad apsauga yra būtina. Žinoma, kai oralinis seksas yra atliekamas pastoviam partneriui – dažniausiai nelieka jokių abejonių dėl saugumo. Tačiau kai mėgaujatės vienos nakties nuotykiais, turite draugą su privalumais ir panašiai – tuomet prezervatyvai yra būtini. Oralinis be apsaugos – ne malonumas, tačiau stresas.

Oralinio sekso metu užsikrėsti LPL tikimybė yra net didesnė, kadangi burnoje dažniau pasitaiko įvairios žaizdelės. Jos gali būti nežinomos net pačiam asmeniui, kuris jas turi, tačiau jų mažų pakanka, kad plistų ligos, kurios net gali būti mirtinos. Taigi, tinkama apsauga yra būtina. Ji padeda ir labiau atsipalaiduoti.

Visgi, įprasti prezervatyvai yra tinkamai tik tokiu atveju, kai oralinis yra atliekamas vyrui. Kai norisi juo nudžiuginti moterį – tuomet siūlome paimti vyriškus sargius ir juos prakirpti labai atsargiai. Taip gaunamas ištisinis latekso blynas per kurį galima atlikti oralinį moteriai. Žinoma, jį reikia laikyti sekso metu. Tačiau tai vis tiek geriau nei nieko, kadangi ir saugumas, ir malonumas.

Oralinio sekso metu – lubrikantai

Taip pat nepamirškite, kad oralinio sekso metu gali būti naudojami įvairūs lubrikantai, kurie padės darytojui geriau jaustis. Dažniausiai tokios pagalbinės priemonės padeda išvengti natūralių kvapų bei skonių. Žinoma, kai kuriuos labiausiai ir veža tai, kad oralinio sekso metu maksimaliai yra juntamas kitas žmogus. Tačiau jeigu Jums yra ne taip – tuomet išbandykite lubrikantus, kurie gali būti labai įvairių skonių bei aromatų.

Oralinis seksas – ne kiekvienam

Oralinis seksas gali padėti kur kas geriau jaustis atsipalaidavimo metu. Daugelis moterų tikina, kad oralinis padeda joms taip pat pajusti orgazmą. Kai jo nebūna – orgazmo tikimybė yra kur kas mažesnė, tad tai yra ne malonumų priedas, tačiau jų esmė. Galima išgirsti labai daug įvairių istorijų apie tai, kaip oralinis padeda nugalėti įvairius skausmus, kaip jis padeda atsipalaiduoti, galiausiai, pajusti orgazmą greičiau. Kiekvienam žmogui šio sekso tipas kelias visada kitas emocijas. Tačiau faktas, kad poveikis yra, tik reikia tinkamai atlikti oralinį. Ir jokio skirtumo, ar jis yra daromas moterims, ar vyrams.

Nors apie oralinį seksas yra kalbama labai daug, dažnai kuriamos panegirikos, kurios skatina išbandyti šiuos malonumus, tačiau visiškai natūralu, kad yra žmonių, kuriam toks atsipalaidavimo būdas gali ir nepatikti. Svarbiausia yra išbandyti. Vieniems tinka ir patinka, o kitiems – ne. Tai yra natūralu. Tačiau reikia pamiršti bet kokius tabu ir maksimaliai atsipalaiduoti.

Pabaigai

Oralinis yra galimybė pajusti daugiau sekso metu. Rekomenduojamas ir moterims, ir vyrams. Žinoma, svarbu, kad jis keltų geras emocijas ne tik tam, kuris mėgaujasi oraliniu seksu, tačiau taip pat ir tam, kuris jį atlieka. Tai tikrai yra įmanoma. Tik reikia pajusti tą žmogų, kuriam yra keliamos geros emocijos, taip pat naudoti papildomas priemones, kurios leis džiaugtis tiek didesne apsauga, tiek malonumu oralinio sekso metu

Shunga Toko Aroma Melon-Mango lubrikantas: jaukus ir intymus malonumas! Shunga Toko Aroma Melon-Mango lubrikantas yra išskirtinis pro...
Fleshlight Commander Turbo - masturbatorius vyrams, imituojantis oralinio sekso teikiamus pojučius. Diskretiškas, patogaus naudojimo,...
EXS Flavoured meginėliai 4 x 5 ml. - Vandens pagrindu sukurti exs keturių skonių lubrikantai. EXS Flavoured saldžių braškių, sok...
Joydivision AQUAglide Raspberry (Avietė) 100 ml - lubrikantas pagamintas vandens pagrindu, patikimas sprendimas, kai trūksta natūralios dreg...
Wyne Masturbator 3 - inovatyvus, įspūdingų funkcijų masturbatorius, sukurtas intensyviai masažuoti, stimuliuoti varpą. Šis prietaisas...
Swede Fruity Love Lubricant Tropical Fruits Honey 50 ml - vandens pagrindo lubrikantas, su atogrąžų vaisių ir medaus skoniu bei aromatu. Sut...