Tarpvietės masažas vyrui – kokia jo nauda ir kaip jį atlikti?

Tarpvietės masažas vyrui – kokia jo nauda ir kaip jį atlikti?

Vyrų tarpvietė yra tarp varpos su sėklidžių kapšeliu ir išangės. Įdomu tai, kad vyrų tarpvietė yra net dvigubai ilgesnė nei moterų. Odoje, dengiančioje tarpvietę, yra nervų, kurių stimuliavimas lemia susijaudinimo pojūtį varpoje ir kapšelyje. Tarpvietės masažas vyrui gali užtikrinti tiesiog neįtikėtinai malonius pojūčius, jei ši sritis bus stimuliuojama prieš pat orgazmą. Maža to, šios kūno vietos masažas taip pat  gali būti naudingas, kai siekiama užkirsti kelią lytinei disfunkcijai.

Kuo naudingas tarpvietės masažas vyrams?

Šios srities stimuliacija turi tikrai nemažai privalumų:

  • Malonūs potyriai: nors neretai manoma, kad tik moterys gali patirti ir vidinį, ir išorinį orgazmą, tačiau iš tiesų tą gali patirti ir vyrai. Prostatos masažas per tarpvietę gali užtikrinti labai malonią patirtį
  • „Vyriško G taško stimuliacija“: tarpvietės masažas gali padėti atrasti šį tašką ir sukelti seksualinį susijaudinimą prostatoje.
  • Kraujotakos stimuliavimas: tarpvietės masažas gerina kraujotaką, todėl tai gali padėti kovoti su erekcijos disfunkcija.
  • Atsipalaidavimas: šis masažas mažina stresą ir padeda pamiršti slegiančius rūpesčius.
  • Prostatos sveikatos gerinimas: tarpvietės masažas spartina lytinių organų srities kraujotaką ir stimuliuoja nervus.
  • Geresnė šlapimo sistemos veikla: tarpvietės masažas gali padėti užkirsti kelią šlapinimosi sutrikimams, kurie dažnai atsiranda su amžiumi.
  • Prostatito prevencija: šią ligą gali sukelti šlapimo takų arba šlapimo pūslės infekcija.
  • Prostatos latako valymas: manoma, kad tarpvietės masažas gali padėti išvalyti prostatos lataką.

Kaip atlikti tarpvietės masažą?

Atliekant tarpvietės masažą labai svarbu laikytis higienos. Pirmiausia būtina nusiplauti rankas ir įsitikinti, kad nagai nėra pakankamai ilgi (priešingu atveju tarpvietę galite įdrėksti). Tarpvietės masažas bus saugesnis ir malonesnis, jei bus naudojamos masažo priemonės ar lubrikantas.

Kaip atliekamas tarpvietės masažas?

  • Atsisėskite arba atsigulkite ant lovos. Pasirūpinkite, kad jūsų padėtis leistų patogiai pasiekti tarpvietę. Tarpvietės masažą taip pat galite atlikti duše ar vonioje: vieną koją pakelkite aukščiau ant taburetės ar vonios krašto. Kai kuriems vyrams tarpvietės masažą patogu atlikti sėdint ant klozeto.
  • Patepkite pirštus masažo aliejumi ar lubrikantu. Jei tarpvietės masažas bus atliekamas be trinties, tai užtikrins kur kas malonesnius pojūčius. Tarpvietės masažui taip pat gali būti naudojami tam tikrų rūšių augaliniai aliejai, pavyzdžiui, migdolų, alyvuogių ar kokosų.
  • Pirštais palieskite tarpvietę ir palaipsniui spauskite iki komforto lygio.
  • Atlikite sukamuosius judesius tarpvietės srityje.
  • Pabandykite šiek tiek paeksperimentuoti: keiskite spaudimo stiprumą, sukamųjų judesių greitį ir kryptį. Tai jums padės atrasti, kas suteikia didžiausią malonumą.
  • Išbandykite tarpvietės masažą skirtingose pozicijose: jūsų užimama padėtis taip pat gali lemti skirtingus potyrius.
  • Masažo metu galite stimuliuoti ne tik tarpvietę, bet taip pat ir varpą, sėklides ir išangę. Eksperimentuodami galite atrasti, kas jums labiausiai patinka.

Tarpvietės masažą gali atlikti ir vyro partnerė – tai gali lemti tiesiog nepamirštamą seksualinę patirtį. Jei tarpvietės masažą atliks jūsų antroji pusė, svarbu laikytis tų pačių taisyklių.

Jei tarpvietės masažą atliks partnerė

Jei tarpvietės masažą atliksite savo partneriui, laikykitės tam tikrų svarbių taisyklių:

  • Kruopščiai nusiplaukite rankas ir pasitepkite jas masažo priemone arba lubrikantu. Jei jūsų nagai yra ilgi, įsitikinkite, kad jie nepažeis jautrios tarpvietės odos.
  • Svarbu įsitikinti, kad atliekamas tarpvietės masažas teikia tik pačias maloniausias emocijas. Gerbkite ribas ir nedarykite to, kas partneriui nėra malonu. Nebijokite paklausti, ar stimuliacija nėra pernelyg intensyvi (ar priešingai – galbūt partneris norėtų intensyvesnių potyrių).
  • Pradėkite nuo švelnaus masažo, kurio intensyvumą palaipsniui didinkite. Neskubėkite pereiti prie pernelyg intensyvaus masažo.
  • Venkite atlikti prostatos masažą, jei partneris serga lytiškai plintančiomis ligomis, arba ant jūsų rankų yra įpjovimų ar įdrėskimų (tokiu atveju tarpvietės masažas gali būti atliekamas mūvint vienkartines sterilias pirštines).

Ar tarpvietės masažui gali būti naudojamos sekso prekės?

Nors prostatos masažuokliai dažniausiai yra skirti vidinei stimuliacijai, tačiau prekyboje taip pat galima rasti ir tokių masažuoklių, kurie skirti vyrų tarpvietės masažui. Tokie sekso žaisliukai neretai turi keletą skirtingų vibracijos lygių, todėl galėsite pasirinkti tokį, kuris keltų pačius maloniausius potyrius. Tarpvietės masažą visada rekomenduojama atlikti su trintį mažinančia priemone: pavyzdžiui, puikiu pasirinkimu gali būti masažo aliejus, kurį  galima naudoti ir kaip lubrikantą (tokiu atveju šia priemone galėsite tepti ir rankas, ir tarpvietę).

Tai – vienas iš būdų kovoti su lytine disfunkcija

Vyrų tarpvietės masažas gali padėti sustiprinti potenciją ir užkirsti kelią lytinei disfunkcijai. Žinoma, tai tikrai nėra vienintelis būdas, galintis padėti sustiprinti vyriškumą. Taip pat vertėtų pasinaudoti ir kitais naudingais patarimais bei laikytis tam tikrų taisyklių:

  • Pakankamai dėmesio skirkite mitybai. Vertėtų atsisakyti labai riebių ir menkaverčių maisto produktų, kurie gali turėti neigiamą poveikį kraujotakai. Jei norite pagerinti lytinę funkciją, į savo mitybos racioną vertėtų įtraukti arbūzus, vištieną, kalakutieną, žemės riešutus, jūros gėrybes, špinatus, salierus, mėlynes, apelsinus, migdolus, pistacijas, ankštines daržoves, žuvį ir viso grūdo produktus.
  • Palaikykite fizinį aktyvumą. Fizinis aktyvumas turi poveikį nuotaikai ir užtikrina puikią kraujotaką, todėl tai gali padėti palaikyti nepriekaištingą lytinę funkciją. Žinoma, sportuojant tikrai nereikėtų persistengti, nes priešingu atveju gali būti gaunamas atvirkštinis rezultatas.
  • Atsikratykite žalingų įpročių. Žalingi įpročiai yra vienas didžiausių lytinio pajėgumo priešų. Buvo atliktas įdomus tyrimas, kurio metu siekta išsiaiškinti, kokį poveikį piktnaudžiavimas alkoholiu gali turėti lytinei funkcijai. Paaiškėjo, kad baigus piktnaudžiauti alkoholiu, šio žalingo įpročio padariniai juntami ilgiau nei metus. Maža to, atlikta apklausa parodė, kad vyrai, vartojantys alkoholinius gėrimus, junta kur kas mažesnį seksualinį pasitenkinimą nei tie stipriosios lyties atstovai, kurie nevartoja alkoholio.
  • Išbandykite maisto papildus. Vitaminai vyrams potencijai padeda palaikyti įvairių medžiagų balansą, gali suteikti daugiau energijos ir ištvermės. Nepamirškite, kad lytinė disfunkcija tam tikrais atvejais gali būti susijusi su tam tikrų vitaminų ir mineralų trūkumu, todėl šią problemą galima spręsti pasitelkiant specialius papildus.
  • Daugiau dėmesio skirkite streso mažinimui. Niekam ne paslaptis, kad stresas yra vienas didžiausių lytinio pajėgumo priešų. Po sunkios darbo dienos gana dažnai nepavyksta iš galvos išmesti įvairių rūpesčių ir nepabaigtų reikalų, tad nieko keisto, kad tai atsiliepia ir lytinei funkcijai. Pasistenkite atrasti būdų, kurie padėtų sumažinti stresą ir padėti atsipalaiduoti. Tam puikiai tiks ir tarpvietės masažas, kuris efektyviai mažina stresą.
  • Palaikykite optimalų kūno svorį: nutukimas taip pat gali lemti lytinę disfunkciją. Tai yra susiję ne vien tik su pasitikėjimu savimi, bet taip pat ir su suprastėjusia kraujotaką, kurią dažnai lemia antsvoris. Optimalaus kūno svorio palaikymas gana dažnais atvejais gali padėti užkirsti kelią lytinio pajėgumo sumažėjimui.
  • Rinkitės natūralaus audinio apatinius. Pernelyg aptempti ar sintetinio audinio apatiniai gali turėti neigiamą poveikį lytinei funkcijai. Nepamirškite, kad trumpikės turi būti pasiūtos iš natūralių audinių  ir su jomis turite jaustis patogiai.
  • Prireikus kreipkitės į gydytoją. Nors kalbėti apie potencijos problemas vyrams dažniausiai yra nejauku, tačiau tuomet, jei tą ignoruosite, niekas neišsispręs savaime. Jei jau kurį laiką kenčiate nuo erekcijos sutrikimų, o aukščiau išvardintos priemonės nėra veiksmingos, tai yra pakankamai akivaizdus ženklas, kad atėjo metas kreiptis į gydytoją. Jei jums nedrąsu apsilankyti pas specialistą, galite paprašyti, kad jūsų partnerė nueitų kartu.

Tarpvietės masažas vyrams gali ne tik užtikrinti malonius pojūčius, bet taip pat sustiprinti lytinę funkciją ar net pagerinti gyvenimo kokybę. Tarpvietės masažą rekomenduojama atlikti 1-2 kartus per savaitę, tačiau juo galima pasimėgauti ir dažniau. Svarbiausia – laikytis saugumo taisyklių ir nepersistengti su masažo intensyvumu. Jei tarpvietės masažas bus atliekamas tinkamai, tikrai labai greitai galėsite įvertinti jo teikiamą naudą.

Spray'm Up - purškiklis padėsiantis sustiprinti erekciją bei leis jums kontroliuoti sėklos išsiveržimą. Potencija gerinantis p...
Shunga Body Painting Chocolate valgomi kūno dažai šokoladas - šokolado skonio ir aromato, afrodiziakiniai kūno dažai, kurie pa...
Skyn Oriental Touch Gel 2in1 - masažo gelis veikiantis atpalaiduojančiai ir gaivinančiai. Saldaus ir malonaus kvapo, juntamas jazminų ir žal...
Durex Play Massage 2 in 1 Guarana Stimulating 200 ml - masažo želė bei lubrikantas viename buteliuke. Sudėtyje turintis guaranos ekstrakto. ...
Magoon Moschus 100 ml. masažo aliejus - atpalaiduojantis erotinis masažo aliejus su unikaliu romantišku aromatu, su jojoba aliejumi. ...
Penis XXL Creme 200 ml - skirtas vyrams, pagerinti erekcijos kokybę. Masažuojamasis kremas su Jojobos aliejais ir vitaminu E. Penis XXL Crem...