Misionieriaus poza - klasika, tačiau kaip mylėtis įvairiau?

Misionieriaus poza - klasika, tačiau kaip mylėtis įvairiau?

Kaip mylėtis?

Visi puikiai žino, kad yra tokia knyga kaip „Kamasutra“. kurioje ptariama kaip mylėtis, kokiose pozose ir kt. Tai yra indiškas sekso menas, galimybės, kurias turėtų išbandyti kuo daugiau žmonių. Tiesa, juokaujama, kad dalis pozų yra tokios sudėtingos, kad jas atlikti galėtų tik gimnastikos treneris. Galbūt ir taip, tad aptarsime pačias dažniausiai naudojamas, kurios ne ką mažiau suteikia gerų emocijų sekso metu.

Trumpai aptarsime ją ir tuo pačiu pateiksime kelias misionieriaus pozos variacijas. Išbandykite ir patirkite kuo daugiau malonumo. Galiausiai, net ir ta pati misionieriaus poza gali būti tobulinama įtraukus į ją kelias paprastas taisykles. Jas taip pat pasiūlysime straipsnyje.

Pirmiausia siūloma įtraukti mūsų pateiktus patarimus, paskui galbūt išbandyti ir jojikės arba šuniuko pozas. Galiausiai, tikimės, kad tai jus paskatins išbandyti ir sekso žaisliukus, kurie lygiai taip pat gali suteikti labai daug naujų potyrių ir emocijų.

Misionieriaus poza

Misionieriaus poza yra klasika. Visiems puikiai žinoma, daugelio vertinama, džiugina paprastumu, galiausiai, patinka daugeliui. Tiesa, taip dažniausiai galvojama iki tol, kol neišbandomos kitos. Tai ypač taikome moterims, kurios mylisi tik misionieriaus poza, galbūt dažnai yra nusivylusios seksu, tačiau nepagalvoja, kad kitos pozos gali atnešti kur kas daugiau malonumo.

Daugeliui žmonių patinka ši poza, kadangi jis suteikia galimybę gerai matyti savo partnerį ir dėl to dažnai pajusti didesnes emocijas sekso metu. Juk gera, kai kitam yra malonu, taip? Taip pat šio sekso metu varpos skverbimasis gali būti gana gilus, judesiai yra nevaržomi, tad galima keisti kampus. Tai yra labai aistringa poza, kuri padeda pajusti kuo daugiau malonumo. Trūkumų nėra, tačiau tai nereiškia, kad neverta išbandyti kitų pozų. Tikrai verta. 

Grąžtas

Ši poza dažniausiai siūloma toms moterims, kurios sekso metu jaučia skausmą. Tikimybė, kad jis nebus juntamas, kadangi galima labai patogiai reguliuoti įsiskverbimo gilumą. Jo metu moteris guli ant nugaros, vyras ant viršaus, gana panašiai kaip ir misionieriaus pozoje, tačiau šiuo atveju moteris apgaubia kojomis vyro nugarą. Būtent tai ir suteikia jai kur kas daugiau galios reguliuoti visą situaciją ir pasirinkti tokį kampą, kuris jai labiausiai tinka.

Atvirkštinis misionieriaus

Pavadinimas labai puikiai išduoda – apie ką ši poza yra. Taigi, moteris yra ant viršaus, o vyras guli nugara. Nors kiek primena jojikės pozą, tačiau skirtas tas, jog moteris gulasi ant vyro visa krūtine. Daugeliui žmonių patinka, kad krūtinė liečiasi viena prie kitos, taip stimuliuojami speneliai ir dėl to sekso metu pajuntama dar daugiau potyrių. Svarbiausia yra ne tik rasti savo ritmą, tačiau taip pat ir jį vis keisti, kadangi tai koreguoja potyrius.

Kėdė

Dar viena misionieriaus pozos variacija. Jos metu moteris guli ant nugaros, vyras ant viršaus. Tačiau svarbiausią darbą šiuo atveju atlieka kojų poza. Moteris jas yra pakėlusi, dėl to sekso metu dažniausiai jaučia daugiau malonumo. Svarbu, kad kojos taip pat būtų kuo labiau išskėstos. Vyras yra ant viršaus, jo kojos yra ant lovos arba kito paviršiaus ant kurio mylimasi, kiek sulenktos. Tai yra gana populiari poza, kuri gaunasi natūraliai, tai yra, daugelis ją mylisi, tačiau net nežino, kad tokia poza turi oficialų pavadinimą.

Nuversta kėdė

Dar vienas puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško misionieriaus pozos galimybių. Jos metu galima labai giliai įsiskverbti, tad dažniausiai tai ir suteikia daugiau malonumo sekso metu. Svarbiausia, kad taip pat pagal poreikius galima ir minimalus kampų keitimas. Nuo kitų pozų skiriasi tuo, kad moteris sekso metu yra pakėlusi labai aukštai kojas. Tarsi darydama tiltelį. Žinoma, pavyksta ne kiekvienai, tačiau praktika galiausiai padeda atrasti savyje ir naujus gebėjimus.

Daugiau glamonių

Nors iki šiol dažnai galima išgirsti, kad glamonės yra svarbiau moteriai, tačiau tai nėra tiesa. Vyrai taip pat mėgsta glamones, tik reikia mokėti tai daryti. Problema, kad kai kurios moterys galvoja, kad glamones vyrams nėra būtinos. Dėl to jos yra daromos retai arba nedaromos visai. Tuomet moteris tik gali, bando mėgautis tiek, kiek ją džiugina vyras savo jutimais, o visą darbą jie ir atlieka, tad galiausiai sekso kokybė ne tokia gera, kokios yra tikimasi. Tiek vyrai, tiek moterys sekso turėtų kuo daugiau liesti partnerį, kadangi glamonės tikrai gana svarbi sekso dalis. Ir džiugu, kad misionieriaus pozą jos gali padaryti kur kas kokybiškesne.

Spenelių svarba

Sekso metu siūloma kuo daugiau dėmesio skirti speneliams, kurie yra vieni jautriausių erogeninės zonos elementų. Tiesa, tikrai ne tik moterims, tačiau taip pat ir vyrams. Žinoma, pastarosioms ši vieta yra kur kas jautresnė, tad ją liesti sekso metu yra tiesiog būtina. Tai gali misionieriaus sekso preliudijai suteikti labai daug neatrastų potyrių.

Lieskitės krūtinėmis

Misionieriaus pozos metu galimas artimesnis arba ne toks artimas kontaktas. Žinoma, pirmasis atvejis yra kur kas geresnis, kadangi tai padeda pajusti dar daugiau artumo su žmogumi, kuris yra šalia. Taigi, siūlome liestis krūtinėmis ir tuo pačiu speneliais. Jie bus stimuliuojami savaime, be rankų indėlio, tad ir potyrių bus daugiau.

Oralinis seksas

Lygiai taip pat misionieriaus seksas gali būti kur kas kokybiškesnis, jeigu kaip preliudija bus naudojamas oralinis seksas. Nors lietuviai labai dažnai yra vadinami susikausčiusiais sekso metu, tad džiugu, kad vis daugiau išbando oralinį seksą ir priima jį ne tik kaip preliudiją, tačiau taip pat kaip ir svarbų seksą be jokių kitų komponentų. Išties, oralinis seksas gali suteikti žaidimams labai daug malonumo, tad būtina jį įtraukti į savo potyrius.

Nereikia skubėti

Misionieriaus poza yra gana paprasta, tad reikia iš jos bandyti gauti kuo daugiau naudos. Svarbiausia yra neskubėti. Žinoma, kartais norisi greitai čia ir dabar, tai irgi gali būti nebloga opcija, kuri padeda patirti kuo daugiau potyrių. Visgi, per didelis skubėjimas gali sugadinti malonumą. Koreguokite ritmą, didinkite ir mažinkite jį. Dažniausiai tai ir yra sekso svarba – derintis ir išbandyti naujus dalykus.

Nebijokite išbandyti kitas pozas

Galiausiai, paskutinis patarimas yra drąsa. Misionieriaus poza yra klasika ir ji tikrai yra puikus būdas patirti kuo daugiau malonumo. Tačiau kai dažnai tas pats dalykas yra daromas reguliariai - jis pabosta. Dėl to ir reikia išbandyti kuo daugiau skirtingų pozų, kurios gali padėti geriau pažinti ne tik partnerio, tačiau taip pat ir savo kūną. Pirmiausia siūloma įtraukti mūsų pateiktus patarimus, paskui galbūt išbandyti ir jojikės arba šuniuko pozas. 

Pabaigai

Misionieriaus poza – bene pati klasiškiausia poza. Tokia, kurią renkasi daugelis sekso metu ir kurį metų eigoje gali kiek pabosti. Visada verta išbandyti ką nors naują. Tai gali padėti atrasti savyje naujas emocijas, patirtis. 

Rush Herbal - Natūralus, žolelinis maisto papildas galintis akimirksniu sukelti didžiulį susijaudinamą. Preparatas Rush Herbal Popper i&scar...
SKYN Excite For Him - stimuliuojančio efekto gelis, skirtas vyrams, su dilgčiojančiu ir šilumos efektu. Pagamintas iš natūrali...
ERO Clitoris Spray 50 ml - Švelniai purkšti, drėkinti išorinias lytines lūpas ir klitorį. Leisti nudžiūti. ERO clitoris...
Libidine & Afrodisia Intense Pleasure For Women - yra ypatingas produktas, skirtas moterims, kurios nori patirti intensyvų ir neprilygst...
Pjur MySpray Stimulation Spray for Women 20 ml - tai lyg šampano burbuliukai ant jūsų odos! Pjur MySpray tai efektyvus bei stimuliuoj...
Viagel for Women – stimuliuojantis gelis moterims. Sustiprina jautrumą bei lytinį potraukį. Dauguma moterų Viagel gelį naudoja norėdam...